Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Між представниками шоу-бізнесу часто виникають розбіжності, але вони здебільшого налагоджують ситуацію, аби уникнути конфліктів. Однак іноді суперечки стають такими загостреними, що привертають загальну увагу й можуть тривати довгі роки. З різних причин зірки залишаються на ворожій ноті, активно конфліктують між собою та не соромляться публічно висловлювати критику.

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

У 2021 році виник конфлікт між ведучими телевізійного шоу. Перші висловлення про цей конфлікт були представлені Єфросиніною, яка стверджувала, що її колега припинив для неї існування. У той же час Маша відмовилася розкрити конкретні деталі та причини, що лежать в основі цього конфлікту.

Конфлікт між Машею Єфросиніною та Юрієм Горбуновим
Конфлікт між Машею Єфросиніною та Юрієм Горбуновим

Сам Горбунов також підтвердив факт існування конфлікту між ними під час одного з інтерв’ю. Проте він обмежився лише заявою про наявність проблеми, не уточнюючи, що саме послужило причиною цього непорозуміння. Він закликав Машу розповісти про те, що сталося, але, на відміну від Єфросиніної, Горбунов утримався від висловлення різких коментарів щодо своєї колеги.

У своєму коментарі Горбунов висловив надію, що Машу запросять на розмову, де вона матиме можливість пояснити, що саме трапилося в 2021 році.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Спір між музичним продюсером та його вихованцем спалахнув у зв’язку з розривом контракту. Йдучи на цей крок, Віталій продовжував виконувати пісні, авторські права на які вже належали його колишньому партнеру, Кондратюку. Так почалася правова битва між музикантами.

Конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком
Конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком

Справа набула нових обертів, коли Козловський вирушив на службу. Здивувало те, що з його зарплати відраховувалася певна частина коштів на користь Кондратюка. Саме це збільшило напругу в конфлікті. Співак намагався укласти мирну угоду з колишнім партнером, але Ігор Кондратюк йому відмовив.

Ольга Фреймут та Сергій Притула

Ведучі шоу протягом багатьох років були не просто колегами, а справжніми друзями. Проте в 2013 році між цими двома виник конфлікт, який вразив багатьох прихильників.

Причина конфлікту полягала в тому, що Фреймут і Притула разом проводили своє шоу. Однак для всіх було несподіванкою, коли Ольга раптово оголосила про розрив контракту та перехід на інший телеканал, попередньо не погодившись на цей крок зі своїм партнером.

Конфлікт між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою
Конфлікт між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою

Для Притули така поведінка Фреймут стала справжнім ударом, адже він не очікував такого від своєї колеги, яку вважав другом. Більше того, Фреймут раніше заспокоювала шоумена, стверджуючи, що ніколи не піде зі спільного шоу.

Конфлікт між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою
Конфлікт між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою

Незважаючи на дружні відносини, що зазнали випробувань, з плином часу ведучі змогли відновити свої відносини та знайшли спільну мову. Проте вже в 2017 році виникла нова сварка між ними. Притула особисто надіслав Фреймут відеопривітання з нагоди її дня народження. Але Фреймут вирішила опублікувати це відео в інтернеті, попередньо обрізавши його таким чином, що зробило враження, ніби Притула зізнається у коханні до неї.

Ці конфлікти та непорозуміння між ведучими, які так довго ділили екран разом, вразили багатьох глядачів.

Схожі статті

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?