Зовсім не колишня дружина Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу показав молоду наречену Лілію, для якої готує вечері

Ані Лорак прожила у шлюбі не так багато років, адже її обранець Мурат Налчаджиоглу в певний момент вирішив, що йому не вистачає уваги і знайшов її на стороні. Та зараз чоловік перебуває у серйозних стосунках вже тривалий час.

Коли Мурат та Лорак були дуже молоді, вони зустріли одне одного на відпочинку, де й познайомились. Звісно, з самого початку цей роман ніхто не сприймав серйозно, адже курортні романи зазвичай короткочасні, але дуже яскраві. Проте, тут владу над молодими людьми взяло кохання. Тому, згодом Мурат приїхав до України аби одружитися з юною співачкою.

Ані Лорак

Весілля Лорак стало справжнім святом, адже двоє закоханих людей пов’язують своє життя в одну лінію щастя. Так, у своєму світі кохання вони народили доньку Софію та пережили багато неймовірних і яскравих моментів. Але Ані багато працювала заради своєї кар’єри у майбутньому. Тоді вона була дуже затребуваною артисткою і часто їздила на гастролі та пропадала на роботі днями на проліт. І Налчаджиоглу стало мало уваги, тому, чоловік у прямому сенсі цього слова, почав гуляти. Й одного разу журналісти його помітили у клубі в обіймах іншої молодої жінки.

І якщо спочатку Лорак не повірила та не хотіла з’ясовувати з Муратом стосунки, намагалась налагодити відносини та зберегти родину. Але пробачити свого невірного коханого їй не вдалося, тому було прийнято рішення подати на розлучення. Та заради Софії вони зберегли стосунки батьків, здорові та адекватні.

І вже зараз крізь багато років Мурат нарешті зустрів своє справжнє кохання, нову дівчину турецького красеня звати Лілія Реус. Вона працює разом з Муратом, тому історія знайомства відома всім. Чоловік не соромиться демонструвати свої відносини з українкою. Ба більше, він прийняв її доньку від попередніх стосунків як рідну.

Вечеря від Мурата для Лілії

Якщо постійно спостерігати за життям Мурата і Лілії, можна зрозуміти, що романтики їм не бракує. Налчаджиоглу нерідко готує для своєї обраниці романтичні вечері. Та й загалом вони проводять час удвох, вдома досить гарно та по-сімейному.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?