Зірки “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс і Валентина Хамайко показали, як виглядають їхні діти: схожі на матусь

Чомусь у нашому суспільстві прийнято вважати, що жінки здатні або створювати родину, або успішну кар'єру, але це далеко не так. І цей міф сміливо зламали багато жінок у світі.

Коли жінка у юному віці обирає між кар’єрою і родиною, це означає, що вона чимось жертвує, а це вже сигнал про те, що повноцінно щасливою та реалізованою вона не буде. Оскільки жіноча енергія складається з багатьох чинників. Нам потрібно бути багатогранними та реалізовувати всі свої бажання. Це може бути творчість, робота, родина, хобі. Ми жінки залежимо від енергії, і нам важливо робити з всесвітом енергообмін, щоб розуміти та пізнавати себе.

Валентина та Неля

Так, наприклад ми дуже часто захоплюємося відомими жінками, які мають не лише роботу, а ще родину і купу захоплень, яким приділяють час. Серед них і дві зіркові ведучі “Сніданку з 1+1” Валентина Хамайко та Неля Шовкопляс.

Обидві жінки є неймовірно успішними й талановитими, їхні обличчя багато років є невід’ємною частиною каналу 1+1. Так, вони багато працюють, але це не завадило їм колись закохатися та побудувати власну формулу щастя. Тепер вони не тільки успішні телеведучі й дружини, а ще й мами.

Діти Валентини Хамайко

Валентина мама чотирьох дітей, вона виховує двох дівчат і двох хлопчиків, без яких вже не уявляю свого життя. Адже діти – це щастя, а коли ти ще й маєш успіх у роботі, це взагалі для жінки неймовірна мотивація ставати ще кращою. Тому Хамайко почувається комфортно та гармонійно у своєму житті, бо в неї є все і жіноча енергія у кожному аспекті пропрацьована.

Діти Нелі Шовкопляс

Так само й Неля Шовкопляс є мамою двох хлопчиків, успішна телеведуча і любляча дружина, яка змогла реалізуватися в усіх важливих аспектах для жінки. Так зіркові мами показали, як виглядають їхні діти, що ростуть копіями своїх матусь.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.