Ксенія Мішина на заздрість Олександру Еллерту показала, кому готує сніданки: “Для нього – з сердечком”

Ксенія Мішина відома українська акторка кіно, яка змогла завоювати прихильність та любов серед глядачів. Оскільки вона може втілитися у різні ролі й зіграти як гарних персонажів, так і поганих.

Крім того, що Ксенія є успішною актрисою, вона ще й була головною героїнею найромантичнішого шоу “Холостяка”. Це був дебютний сезон, і заради того, щоб знайти для себе кохання всього свого життя вона погодилась на цю пропозицію. І на проєкті жінці дійсно пощастило знайти серед багатьох чоловіків свого.

Ксенія Мішина з сином

Коло Ксенії дійсно було багато гідних та дуже різних чоловіків, які намагалися пригорнути увагу Ксенії та втримати її інтерес на собі. Але оскільки ми жінки не полюбляємо коли все зрозуміло, то обираємо емоціями. Так, у фіналі Мішина обрала дивакуватого та відстороненого Олександра Еллерта.

З ним Ксенія довго будувала стосунки за межами камер і перший час все було добре, але щось пішло не так і пара розійшлася. Тепер у житті Мішиної знову залишився лише один коханий чоловік. І це її син Платон, про якого Мішина піклується краще, ніж про когось ще. Адже вона все життя сама підіймає його. Жінка, попри свою завантаженість на роботі та щільний графік,  вклала у Платона всі найкращі якості.

І варто сказати, що заради його комфорту Мішина продовжує багато працювати, адже зараз дітям потрібно багато речей та уваги, інакше вони будуть зосереджені самі на собі і вам не вдасться побудувати з ними дружні та довірливі стосунки. Навіть попри зайнятість Ксенія змогла потоваришувати зі своїм сином. Платон їй довіряє, розповідає все, що з ним відбувається так само як і вона є щирою з сином.

Сніданок для Платона

Так, як і будь-яка мама Мішина готує Платону смачні та корисні сніданки і останнім з таких, вона поділилась у сторіс instagram. Виявляється жінка готує для сина їжу у формі серця, і це виглядає дуже мило та демонструє любов.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.