Зовсім не колишній чоловік Олександр Комков: Аліна Гросу показала красеня, за якого мріяла заміж, та не вийшло

Знаменита українська співачка Аліна Гросу двічі перебувала у серйозних стосунках з росіянами. Після розлучення з бізнесменом Олександром Комковим у життя артистки увійшов Роман Полянський.

Неодноразово відомій українській співачці Аліні Гросу ставили у провину її стосунки з Романом Полянським, з яким вона зійшлася доволі швидко після розлучення з Олександром Комковим. Шлюб з російським бізнесменом протривав лише півроку і закінчився з неймовірним скандалом.

За офіційною версією чоловік попросив перерви у стосунках, після чого повівся нечесно та пішов до іншої жінки. Через це Аліна прийняла рішення не повертатися до цих взаємин за жодних обставин. Через декілька місяців почалися чутки про її роман з актором.

Аліна Гросу показала красеня, за якого мріяла заміж

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу показала красеня, за якого мріяла заміж

На цей раз співачка також вибрала росіянина. Чоловік був розлученні, а також мав доньку від попередніх стосунків. Молоді люди активно давали інтерв’ю і розповідали про свої мрії: спільне весілля, придбання заміського будинку та народження дітей. І все моглоб скластися абсолютно інакше, якби не повномасштабна війна. Після 24 лютого Роман зник з інформаційного простору.

Аліна Гросу зі своїм коханим Романом Полянським
Аліна Гросу показала красеня, за якого мріяла заміж

Пліткували, нібито Полянський покинув свою кохану, але дані чутки спростовували інсайдери. Тим не менш, наприкінці минулого року Аліна повідомила про те, що пройшла операцію, реабілітацію проходила самотужки, а потім взагалі рушила у Сполучені Штати Америки.

Після даних новин не залишалося ніяких сумнівів, що стосунки розірвані. Власне кажучи, і Аліна в якийсь момент зрозуміла, що приховувати цього немає сенсу і заявила, що робити ці взаємини публічними було великою помилкою.

Зараз артистка робить усе можливе, аби її роман з актором швидше забувся. Зокрема Гросу натякнула, що розповість про пережити пізніше, коли буде до цього готова. Тим часом Роман Полянський вже неодноразово засвітився у Москві і не залишає сумнівів щодо того, що повернення до цих стосунків неможливе. Тим часом колишній чоловік Аліни Гросу встиг одружитися і навіть став батьком. Про це Аліна повідомила що позаминулого року, коли її роман з актором був у зеніті.

Схожі статті