Носить коротке волосся до плеч: Влад Яма одягнув перуку і став схожим на Олега Винника (ФОТО)

Владислав Яма відомий українських хореограф і незмінний суддя головний суддя шоу "Танці з зірками". З його професійною думкою рахуюються всі молоді та досвідчені танцюристи.

Аби стати відомим Ямі довелося багато та плідно працювати, він стирав свої танцювальні туфлі на паркеті, коли тренувався дні й ночі на проліт. Бо бути гарним танцюристом це одне, а стати найкращим і незамінним – це зовсім інший рівень. І саме такого визнання все життя прагнув Владислав. Участь у конкурсах, перемоги, безліч кастингів, які не завжди були вдалими, та, звісно невпинний ріст над собою дали йому змогу стати одним з найкращих у своїй сфері діяльності.

Влад Яма

Колись, Яма так само як й учасники “Танців з зірками” виходив на паркет і намагався підкорити серця суддів, які були достатньо вимогливими, і не завжди йому вдавалося вразити їх. Тому, завдяки розумінню цього шляху й своїй впертості Яма став кращим з кращих. І зараз його ім’я асоціюється з легендарним шоу.

Як всі ми знаємо український шоу-бізнес має тісні зв’язки між сферами кіно, музики, танців і телебачення. Саме тому, Яма став частиною українського шоубізу. Оскільки він дуже відомий, то його у довоєнні часи запрошували на різноманітні шоу та передачі, де він ставав учасником, героєм, суддею, або експертом. І це було влучно, запросити Яму на шоу талантів, адже він точно розуміється на танцях і ритмі.

Також за всі роки своєї кар’єри Яма звик до постійних перевтілень та нових образів. Але зараз, коли він вже рік живе у Маямі, танцюрист не має змоги брати участь у звичних для нього шоу та перевтілюватися. Тому, його історії в instagram дуже часто наповнені спогадами з минулого життя.

Яма в образі Олега Винника

Так, днями Яма вирішив пригадати кадри зі зйомок різних проєктів, і одне фото було у перуці, де він нагадує Олега Винника. Адже на ньому була його зачіска – світле каре та укладка. Але з якого саме проєкту ця фото-згадка Влад не написав. Але скоріше за все це або “Маска” або “Ліпсінк батл”, де зірки приміряли образи одне одного.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.