“Треба експериментувати”. Молода дружина Віктора Павліка показала своє нове авто: розкіш і незвичайний дизайн

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, яке авто придбала після проведеної пластичної операції. Усі деталі в нашій статті.

2023 рік для Каті Репяхової почався досить успішно. Дівчина тривалий час мріяла зробити собі ринопластику і нарешті наважилася її провести. А після операції на зірку, як з’ясувалося, чекав ще один сюрприз — розкішна автівка, яку родина замовила раніше.

Перед початком повномасштабної війни в Україні Катерина очікувала на елітну Тойоту, але салон не зміг виконати свої обов’язки перед замовницею.

Катерина Репяхова поділилася, що приносить їй більше доходу
Молода дружина Віктора Павліка показала своє нове авто

Це вже далеко не перша машина, яку концертна директорка бере з салону. Разом зі своїм чоловіком Віктором Франковичем Катерина дуже багато подорожує, перевозить неймовірну кількість речей, тому має реальну потребу у великій та місткій машині.

Молода дружина Віктора Павліка показала своє нове авто

До цього дня красуня готувалася досить довго, показувала, як перераховує гроші, як заповнює документи та інтригувала мережу тим, яку саме машину вирішила придбати.

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому Катерина зробила розпакування. Під чорною тканиною, як з’ясувалося, була розкішна Audi помаранчевого кольору, який за відтінком нагадує цегляний.

Молода дружина Віктора Павліка показала своє нове авто

Вартість такого авто приблизно 50-60 тисяч доларів. Ціна коливається від того, який салон та додаткові функції замовить покупець. У дописі до публікації Катерина повідомила, що вирішила трохи поекспериментувати, а тому обрала яскраву машину.

Нагадуємо, що не так давно молода дружина Віктора Павліка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про свої доходи. Користувачі мережі були вражені озвученою сумою, яка пояснила багато деталей з особистого життя дівчини, адже неодноразово концертній директорці ставили у провину великі витрати.

Однак, не дивлячись на достойні статки, Катерина та Віктор Франкович досі не наважилися на придбання спільної квартири. Хоча обидва про це постійно говорять, думають та озвучують свої плани користувачам. Катерина заявила, що одразу хоче купити хорошу та елітну квартиру, в якій буде виховувати свого сина.

Схожі статті