Переможець “Холостячки” Андрій Задворний проколов вухо і повісив на нього булавку: таку моду не всі зрозуміють

Андрій Задворний став переможцем другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка". Йому вдалося підкорити вибагливе та поранене серце співачки Злати Огнєвич.

Андрій з самого початку був досить скованим, він соромився, намагався зрозуміти якою насправді є Злата, шукав підходи та способи зацікавити її. Здавалося, що Задворний далеко не лідер у цій боротьбі, але якось так він швидко зміг завоювати Злату і вже під кінець шоу почав себе поводити більш відверто, він говорив про свої почуття і дуже активно робив кроки у бік співачки, а також демонстрував іншим чоловікам, що вона вже його.

Андрій Задворний

Напевно такий напір з боку чоловіка розмив уявлення Злати про свого обранця, і саме тому, на фіналі вона обрала саме його. Але якби Огнєвіч тоді могла передбачити, що утне Андрій крізь пару місяців, навряд чи б вона прийняла таке рішення. Адже чесно кажучи у фінал не потрапили більш гідні чоловіки, які дійсно демонстрували повагу до Злати та закоханість, щиру та без підводного каміння.

Проте час повернути вже не можна, тому зараз маємо що маємо. Багато часу пройшло і тепер всі образи залишились у минулому. Але бачити або чути щось про Задворного Злата досі не хоче і не може. Для неї цієї людини більше немає. Зараз кожен живе своїм життя. Тому, й Андрій, і Огнєвіч змінилися з того часу, як зовні, так і всередині себе.

Наприклад у Андрія нині є дівчина, хто вона, невідомо, бо публічних стосунків чоловік більше не хоче. Якось він вже демонстрував свою обраницю, але нічого про неї розповідати не став.

Але з того часу, як Задворний вступив у відносини він став більш доглянутим. Адже за часів свого холостяцтва він часто виходив у сторіс дуже зарослим. А зараз у нього нова зачіска, він пішов у спортзал. А днями чоловік показав, що проколов собі одне вухо і повісив на нього сережку у вигляді булавки.

Новий образ Задворного

Тож, зміни відбулися як у зовнішності, так і сприйнятті життя, адже коли людина кохає, вона стає більш спокійна та врівноважена.

Схожі статті