За кордоном життя краще: Матвієнко за рік життя у Британії помітно набрала вагу – рожеві щічки і округле лице

Тоня Матвієнко досить відома українська співачка, яка гідно продовжує співочий рід своєї родини. Адже її мамою є народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко.

Тоня з самого дитинства займалась вокалом, адже її мама артистка і, звісно, дівчинку тягнуло туди ж, хоча й тато Петро Гончар також є творчою особистістю, він художник. Але, певно гени матері вплинули на Тоню більше й вона також побачила себе у ролі співачки.

Тоня і Ніна Матвієнко

Варто нагадати, що подорослішала Антоніна рано, бо вже у юні роки дівчина по вуха закохалася у хлопця і вийшла за нього заміж. А згодом народила дитину, тільки її чоловік не був готовим до такого стрімкого розвитку подій і залишив Тоню одну з дитиною. Звісно, дівчині не залишалось нічого, як повернутися додому. І хоч батькам було важко прийняти цю ситуацію, але люблячі мама й тато завжди допоможуть своїй дитині. Й Тоня мала змогу вчитися та виховувати паралельно донечку разом з батьками.

Тоня завжди прагнула реалізації, і зараз можна побачити, що це їй вдалося. До речі її голос нерідко плутають з голосом матері, адже вони у них дійсно схожі. Та й все життя вони прожили разом, тому й манери й поведінка на сцені у матері та доньки дуже схожі.

Але доля різна, оскільки Антоніна зустріла своє кохання всього життя на проєкті “Голос країни”. Ним став відомий співак Арсен Мірзоян, який, на момент початку стосунків з Тонею був одружений. Та його почуття виявились настільки сильними, що він прийняв рішення розлучитися та одружитися з Матвієнко.

Тоня з Арсеном

І до лютого 2022 року родина жила щасливо поруч із батьками Антоніни, але, оскільки вони мають маленьку донечку Ніну, для якої безпека є першою необхідністю, жінка поїхала з нею у Велику Британію й там провела майже рік. Звичайно життя в Англії геть не таке, як в Україні. Тому Тоня повернулась зовсім іншою.

Тоня Матвієнко набрала вагу

На нових фотокартках можна помітити, що співачка, яка завжди була тростинкою, трохи набрала вагу, її обличчя округлилось, а щічки стали рожевими, тому, зміни, як то кажуть, на лице.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?