Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята від Захура: двійко розкішних дівчат зі східними рисами обличчя

Найбагатша співачка України Камалія вперше знялася у своєму кліпі разом з обидвома дочками та коханим чоловіком. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

За щастя стати матір’ю Камалія свого часу боролася впродовж 10 років. Її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур вже мав двох дітей від попередніх стосунків Таню та Армана. Але діти були дорослими, а він мріяв про спадкоємців від коханої жінки. Дійшло до того, що співачка навіть рушила до Сполучених Штатів Америки, де провела спеціальну операцію.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Це було зроблено для того, щоб підготувати тіло артистки до підсадження запліднених яйцеклітин. Пара наважилася на процедуру ЕКЗ, адже самостійно завагітніти так і не змоглИ.

Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Вигляд вагітної Камалії зачарував усю країну, адже жінка вилучала неймовірні радість та щастя. А незабаром у її житті з’явилися красуні Арабелла та Мірабелла. Спочатку двійнята були схожі, наче близнята, але з часом шанувальники почали помічати, наскільки вони відрізняються і за характером, і за зовнішністю. Одна є копією матері, інша — батька.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

За час еміграції красуні змінилися ще більше. Так, батько забрав дівчат напередодні повномасштабної війни в Україні, і вони проживали у Великобританії. Нещодавно Камалія створила нову відеороботу, в якій знялися і її дочки, і чоловік. Саме у кліпі можна побачити, якими дорослими стали дівчата, і наскільки вродливою зовнішністю володіють обидві.

Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Арабелла та Мірабелла постали перед глядачем вже не у дитячих сукнях, у яких їх звикли спостерігати аудиторія. На цей раз красуні з’явилися на екранах у розкішних білих костюмах, які візуально зробили їх ще дорослішими та елегантнішими.

Нагадуємо, що після 24 лютого, Камалія залишалася в Україні у своєму маєтку, не дивлячись на небезпеку для її життя. Умовити співачку евакуюватися її чоловіку вдалося лише через місяць. Артистка покинула Україну після того, як вивезла усіх своїх родичів. І тим не менш, зірка регулярно з’являється в Києві.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.