Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу забрав наречену з України та поїхав на інший кінець світу: “Щасливі”

Колишній чоловік знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вразив раптовою поїздкою за океан разом з нареченою.

Як відомо, колишній чоловік Ані Лорак Мурат вже багато років будує стосунки з дівчиною на ім’я Лілія. Красуня працює візажисткою, і так само як її обранець має дитину від попередніх стосунків. У взаєминах не обійшлося без кризи, але пара змогла побудувати здорові стосунки і навіть заручилася напередодні повномасштабної війни. Пропозицію турецький бізнесмен зробив своїй обраниці на батьківщині.

Мурат Налчаджиоглу забрав наречену за кордон

Не так давно Ані Лорак дала скандальний інтерв’ю, в якому зокрема розповіла про те, що дуже довго намагалася оговтатися від розлучення. Цей період свого життя вона назвала травматичним і зізналася, що навіть минулого року працювала саме над цим питанням. Натомість Мурат продовжує жити далі.

Мурат Налчаджиоглу забрав наречену з України

Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові відео, які були зроблені після прибуття у Домінікану. Чоловік разом зі своєю обраницею прийняв рішення вилетіти на відпочинок, чого вони не робили достатньо довго. При цьому відпочинок був організований без дітей, що наштовхує на думку про те, що поїздка може бути медове місяцем. Втім, Мурат та Лілія поки що не повідомляли про одруження чи весілля.

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення Мурата та Ані Лорак стали численні зради зі сторони турецького бізнесмена. Після розставання співачка зізнавалася, що підприємець не був вірним у шлюбі навіть за часів, коли вона була вагітною. Що вже й казати про гастролі та концертні тури. Перед розлученням пара не жила разом приблизно 2 роки. Тобто на даний момент Мурат та Ані вже 6 років знаходяться у статусі колишніх.

З тих пір співачка вперше вступила у нові стосунки. Нещодавно Кароліна представила шанувальникам свого нового бойфренда іспанського походження Ісаака Віджраку. Пара познайомилася в Греції, провела час в Іспанії, і на даний момент підтримує стосунки на відстані. Подейкують, що у чоловіка також є син від попередніх стосунків, однак Ані Лорак поки що нічого не розповідає про свого обранця.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.