Михайло Поплавський показав, як виглядав 20 років тому: каштанові кучері та спортивний костюм (ФОТО)

Співаючий ректор Михайло Поплавський давно немолода людина, однак нещодавно зірка вирішив нагадати своїм шанувальникам, як виглядав ще 20 років тому.

Усе своє життя Михайло Поплавський присвятив сцені та студентам. Зірка тривалий час займає крісло ректора Університету культури у Києві, а також постійно запрошує на посади вчителів найвідоміших українських виконавців, які, варто відмітити, з великим задоволенням передають свій досвід наступним поколінням.

Скандал з шароварщиною

Спростування: Михайло Поплавський не виганяв студентів з бомбосховища КНУКіМ
Михайло Поплавський показав, як виглядав 20 років тому 

За поєднання професії музиканта та викладача Поплавського прозвали “співаючим ректором”. Зараз кар’єра артиста переживає не найкращий період, адже користувачі мережі після початку повномасштабної війни в Україні почали активно боротися з так званою “шароварщиною”. Однак, у артиста є свій погляд на власну творчість, а також на свою історичну місію у житті українського суспільства.

Михайло Поплавський показав, як виглядав 20 років тому

Нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне відео, яке було зроблено 1999 року. У ньому ректор розповідає про те, яке завдання звалив на свої плечі, що хоче зробити для суспільства і чому вважаю, що патріотизм вкрай важливий і ніколи не втратить своєї актуальності.

“Сьогодні в учнів школи Поплавського вже є наукова школа, творча школа, школа життя, школа професіоналів, школа Поплавського, вибачте за скромність. І в цьому контексті я хочу сказати, що моя історична місія на цій землі – підготувати своїх учнів. Які будуть учні, що вони будуть вирішувати, якими будуть патріотами своєї землі, це вже залежить, це вже розсудить історія. Те, що ми робимо сьогодні, не завжди зрозуміло. Розумні люди розуміють, а дурням воно вже не допоможе”, — заявив у своєму зверненні артист.

Примітно, що у ролику Михайло Поплавський постав у доволі незвичайному стилі: в оригінальному спортивному костюмі Adidas, який був рідкісною розкішшю у 90-ті. На голові у зірки розкішна шевелюра — обʼємні каштанові локони. Перед камерою співак вирішив постати, сидячи на кріслі з чашкою чаю в руках, притримуючи напій блюдцем.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.