Арсен Мірзоян зробив Тоні Матвієнко бургер з української пампушки та вареної ковбаси: рівень “МастерШефу”

Арсен Мірзоян відомий український співак, який почав свій творчий шлях з найпопулярнішого талант-шоу "Голос країни", де й познайомився з Тонею.

Вже багато років вони разом живуть як родина та виховують спільну донечку Ніну, яку вони назвали на честь мами Тоні Ніни Митрофанівни. Тієї самої народної співачки України, чий голос просто ллється.

Родина Мірзояна і Матвієнко

Їхня історія палкого кохання почалась завдяки одночасній участі у шоу “Голос країни”. Щоправда, спочатку вони обидва не сподобалися одне одному. Тоня здавалася Мірзояну  зверхньою та неввічливою, а ось Арсен просто не сподобався співачці, без певних на те причин.

Та в якийсь момент Мірзоян почав підтримувати Тоню й вони стали між собою тісно спілкуватися, а згодом зрозуміли, що дуже покохали одне одного. І це пори те, що Арсен на той момент був одружений та виховував разом з дружиною двох синів. І на щастя, хлопці абсолютно нормально відреагували на вчинок батька, коли він вирішив піти з родини через сильні почуття до Тоні.

Власне, так і почалось кохання між ними, й оскільки Матвієнко жила з батьками, то й Арсен оселився там. Спочатку Ніна Митрофанівна не була в захваті від такого вчинку доньки, проте потім вона ближче пізнала Арсена й полюбила його як рідного сина.

Так і досі вони всі живуть разом, бо Антоніна вже повернулась з Британії, і родина знову разом. Звичайно що вони з Арсеном сумували одне за одним, тому чоловік навіть почав готувати для коханої.

Сторіс Тоні

Так, у своїй сторіс в соціальній мережі instagram, Тоня Матвієнко показала, як коханий чоловік готує до неї смачний бургер з українських пампушок та вареної ковбаси. Це виглядає дуже мило і видно турботу Мірзояна про кохану.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?