Аліна Ляшук з “Холостяка-10” зібрала коло себе наречених: Артем з “Холостячки” і Пава, а Міцкевича загубили?

Аліна Ляшук стала дуже відомою блогеркою завдяки участі у десятому сезоні шоу "Холостяк". Саме там вона набрала свою аудиторію й тепер багатьом цікаво за нею слідкувати.

На проєкті Аліна була наймолодшою учасницею, і тому відчувалась дуже сильна різниця між нею та іншими дівчатами. А також у Макса Михайлюка, що став головним героєм сезону також виникав дискомфорт під час спілкування з нею. Адже Аліна тоді дійсно була дуже молода та у багатьох питаннях недосвідчена. Тому Максиму було цікавіше спілкуватись з іншими дівчатами.

Аліна Ляшук

Саме через це Ляшук майже не ходила на індивідуальні побачення, але вона активно намагалась знайти з Михайлюком спільну мову. Але оскільки мало спільних тем було між ними, то Аліна не змогла підкорити серце пілота. Та й з дівчатами на проєкті вона також не надто гарно спілкувалась, оскільки не мала особливого бажання заводити подруг.

Проте після “Холостяка” Ляшук дуже змінилась, дівчина почала вести власний блог в соціальній мережі instagram, та назбирала багато підписників. Тому, нині її вважають однією з найпопулярніших блогерів України. Напевно через це дівчина почала спілкуватися з учасниками інших шоу, наприклад, Влад Міцкевич, Пава, Ектор Хіменес-Браво з “МастерШеф”. А також хлопці з “Холостячки”, наприклад Артем Шепель, який був закоханий в Аліну.

Так, вони намагались будувати стосунки, але й для Артема дівчина виявилась дуже молодою та гарною, а ображати її він не хотів. Тому зараз вони просто дружать. Але Артем ще гарно зійшовся з Павою та Міцкевичем. І вони разом не рідко збираються на дружні зустрічі та знімають смішні відео для Тік-Току та інстаграму.  Але в цей раз зустріч відбулася без Влада Міцкевича. Проте вони й утрьох зняли смішний ролик.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?