Син Ксенії Мішиної Платон знаходить речі на вулиці та носить їх без сорому: цього разу шапка Nike

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка змогла завоювати прихильність українських глядачів. Завдяки своєму вмінню перевтілюватися в різні амплуа, вона змогла закохати у себе кожного, хто бачить її з екранів.

Крім того, що Мішина акторка, вона ще й мама вже доволі дорослого сина. Відомо, що вона завагітніла ще бувши студенткою, тоді вона перебувала у стосунках з одруженим чоловіком. Та після того, як вона дізналась, що чекає дитину, чоловік зник з її життя майже назавжди. Він зовсім не цікавився життям своєї дитини та екс-обраниці. Тому, Мішиній довелося виховувати свого сина самостійно. Звісно, що їй дуже сильно допомогли батьки, а сама дівчина в цей період активно працювала.

Мішина з сином

На диво, попри свою зайнятість Ксенія знаходила час на виховання дитини, і зараз вона має дуже гарні стосунки з Платоном. Вони спілкуються як друзі, хлопчик повністю довіряє своїй зірковій матусі. Так само і вона намагається бути з ним чесною й підтримувати його в усіх починаннях. Бо діти зараз розвиваються дуже швидко і їм цікаво багато чого. Тому треба встигати за змінами в житті своїх дітей, інакше можна щось проґавити, а потім не знайти спільну мову.

Та поки що у Мішиної немає проблем з довірою сина. Її можна назвати досить сучасною мамою, яка розуміє всі тренди та підтримує Платона у багатьох речах. Так, днями жінка показала у сторіс сина, який прийшов з вулиці з дуже цікавою знахідкою. Річ в тому, що він прийшов з капелюхом від фірми Nike, яку він знайшов просто вулиці. Ба більше, Платон планує її випрати та носити, адже це бренд.

Знахідка Платона

До речі це вже не перший випадок, адже нещодавно хлопець знайшов гаманець Balenciaga, і звісно, коли не знайшлося хазяїнів, Мішина залишила його собі. Напевно, це такий дивний дар у Платона. Але це достатньо цікаво, просто вулиць знаходити брендові речі, які коштують дійсно дорого.

Взагалі діти часто можуть відчувати везіння у якихось справах, і їх це просто наповнює енергією та щастям, бо це дійсно особливість.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?