Господиня росте: Оля Полякова показала, як старанно її дочка Аліса вишиває рушника до Великодня

Оля Полякова відома українська співачка, яка має власний стиль та власний образ, який не схожий більше ні на кого в українському шоу-бізнесі. Тому, артистка має власну аудиторію.

Крім того, що Полякова є відомою співачкою, яка має успішну кар’єру, вона ще й мама двох доньок, яка присвятила багато часу для їхнього виховання, навіть попри те, що жінці далеко не завжди вистачало часу на життя поза сценою. Вона все ж таки знаходила час на Машу та Алісу.

Полякова з дочками

Раніше життя зіркових доньок не було настільки цікавим для шанувальників Олі, адже вона сама ніколи майже не заводила розмову про них та не надто любила демонструвати особисте життя, яке знаходиться за межами камер та сторонніх очей. Але в останній рік Маша почала активно вести свої соціальні мережі та провокує нові плітки про себе. Оскільки Марія достатньо цікаві речі викладає на загал. Але це й не дивно, адже їй вже 18 і вона може жити так, як їй заманеться, бо це її життя. Цікавим є те, що в дитинстві Полякова досить міцно тримала Машу у руках і багато чого їй забороняла, а зараз дала повну свободу.

А ось історія виховання молодшої доньки Аліси досить сильно відрізняється від старшої доньки. По-перше, Аліса народилася вже в іншому поколінні, тому її характер та швидкість розвитку сильно відрізняються від Марії. По-друге, Ольга якось розповідала, що молодша дочка має на все свою думку і не дозволяє собою маніпулювати, як Полякова звикла з чоловіком, мамою та Машею. Аліса контролює свої дії й свою поведінку, а також підмічає промахи інших.

Нині обидві дівчини навчаються в Лондоні й рідко бувають вдома у Києві, але днями Оля показала, як проводить час вдома з Алісою. Нині канікули через свято Великодня, тому дівчина прилетіла на кілька днів додому й досить активно готується до свята.

Аліса вишиває рушника

Так, співачка продемонструвала, як Аліса власноруч вишиває рушника до Великодня. Але сама дівчина далеко не була в захваті від того, що мама знімає це на камеру.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.