Леся Нікітюк вирішила згадати минуле життя та засумувала за Притулою: “Такого вже не буде”

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка за роки своєї кар'єри змогла завоювати серця мільйонів українців. І все це завдяки своїй щирості та відвертості. Адже Нікітюк ніколи не одягала маски.

Леся завжди ставить на перше місце людяність, саме через це її дуже полюбляє народ та колеги, адже про неї можна сказати, що вона людина з великим серцем. Також сама ведуча вважає, що зобов’язана людям, адже саме вони робили рейтинги передачам, де вона брала участь або була ведучою.

У Нікітюк неймовірне почуття гумору та харизма, вона може знайти підхід до будь-якого героя, адже один її жарт може автоматично підняти настрій та зарядити людину на позитив. Тому, це ще один величезний плюс Лесі. І також жінка ніколи не приховувала, з чого починався її шлях на телебачення, як вона мріяла про ефіри та свою професію. І як сама всього досягла. Це вартує поваги. Та все ж таки у кожного з нас є такі люди, які навчають нас багато чому.

І саме таким наставником у житті Нікітюк став Сергій Притула, який зараз є другом дівчини. Колись Леся замінила Олю Фреймут на шоу “Хто зверху?”. Звичайно в той період Нікітюк ще не була такою впевненою перед камерами та аудиторією, як зараз. І тому, часто потребувала порад, і тоді Притула взяв Лесю під своє крило майстра, й підказував їй як краще поводитися в тій чи іншій ситуації. Саме завдяки цьому Леся професійно зросла на кілька рівнів. І з кожним новим сезоном шоу ставала більш гідною співведучою для Сергія.

Та крім професійних стосунків їх ще й пов’язує міцна та справжня дружба, яку всі сприймали як роман. Хоча Притула весь час був одружений, але це не заважало глядачам бачити між Лесею та Сергієм любовні іскри. Можливо в певний момент Леся дійсно була закохана у Притулу, але це вже давно пройшло.

Сторіс Лесі

Та днями Нікітюк оголосила, що їй майже знайшли вже нового партнера на “Хто зверху?”  й в цей момент вона просто впала у ностальгію за Притулою. Вони дійсно були неймовірною парою співведучих, їхній заряд бадьорості та позитиву переймали мільйони глядачів. Але тепер все буде інакше.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.