Битва зіркових вишиванок: Горбунов, Дзідзьо, Пономарьов і Віктор Павлік за кордоном одяглись “по моді”

Українські артисти останній рік постійно виступають за кордоном на благодійних концертах. Це дозволяє їм збирати кошти на потреби наших захисників.

Так, вчора в Україні та інших країнах святкували Великдень. Попри всі застереження люди ходили у церкви та храми святити паски та інші продукти. І варто сказати, що біля кожної церкви буди черги, адже люди вирішили, що традиціям зраджувати не можна.

Щоправда, не всім зіркам пощастило вчора посидіти у сімейному колі та відзначити Великдень. Дехто з них давав концерти за кордоном, і їх можна назвати священними, ба співати українські пісні у Празі, наприклад, в такий день – це унікальність.

Тріо друзів на сцені
Тріо друзів на сцені

Так, Юрій Горбунов, Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Віктор Павлік виступали вчора саме у Празі. І завдяки своєму вступу чоловіки зібрали чималу суму грошей, яка буде витрачена на необхідне обладнання для героїв України на фронті

Здавалося б, нічого незвичного на цьому концерті не було, але ж ні, було. Річ в тому, що у Великдень артисти вирішили вийти на сцену у вишиванках. А це національне українське вбрання, яке демонструє нашу культуру, силу та незламність. Вишиванка знову стала закодованим символом українського народу. Адже саме ці вишиті знаки можуть вмістити у себе щось таке таємне і магічне.

Тож, Пономарьов, Горбунов та Дзідзьо були одягнені в однакові вишиванки – жовто-блакитні. І це тріо вже не вперше дивує свою публіку згуртованістю.

Але крім них на сцені ще був і народний артист – Віктор Павлік. Але його вишиванка сильно відрізнялась від тих, які були у чоловіків. Проте виступає він завжди сам, тому й вирізняється. Але і його біла вишиванка гарно вписалась у цей квартет.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.