В американський будинок Влада Ями пробралася дика тварина: вранці хореограф усвідомив, що був не один

Знаменитий український хореограф Влад Я більше року живе разом зі своєю родиною в еміграції. І хоча сімʼя знаходиться у безпеці, все ж таки вона доволі відносна.

Наприкінці 2021 року Влад Яма рушив разом зі своєю коханою дружиною Ліліаною та єдиним сином Леоном у подорож в Сполучені Штати Америки. Зірка повідомляв, що їхні канікули будуть тривати лише 2 тижні, так як спадкоємцю артиста необхідно було повертатися до школи.

Однак поїздка розтягнулася аж вдвічі і сім’я приїхала у Київ в середині в лютому. Незабаром розпочалася повномасштабна війна і хореограф припинив публікувати контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram взагалі. Це підштовхнуло фанатів до думки, що йому було що приховувати. І не безпідставно.

В будинок Влада Ями пробралася дика тварина

Владислав Яма пакує валізу
В будинок Влада Ями пробралася дика тварина

Через декілька місяців танцюрист все ж таки зізнався, що дійсно евакуювався разом зі своєю сім’єю за кордон. Родина повернулася у Сполучені Штати Америки та осіла в Маямі. При цьому Влад наголошував на тому, що бере активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах та відправляє шалені кошти на підтримку своєї батьківщини.

І хоча багатьом підписникам дані тези не сподобалися і вони хотіли-б бачити хореографа в Україні поряд зі своїми чоловіками, Влад підкреслює, що вважає себе набагато кориснішим саме там.

Влад Яма одягнув перуку
В будинок Влада Ями пробралася дика тварина

За цей час артист встиг влаштуватися на роботу у танцювальну школу, а його син Леон адаптуватися серед однолітків.

Втім, безпека — поняття доволі абстрактне. І нещодавно Влад це черговий раз довів. Зірка оприлюднив у своєму блозі фотографію земноводного, яке забралося у їхній будинок вночі або рано-вранці. Хореограф показав тварину на скріншоті, який зробив під час онлайн-розмови зі своїм батьком, що зараз знаходиться в Запоріжжі. Яким чином хореограф впорався з неочікуваним гостем після достеменно невідомо.

В будинок Влада Ями пробралася дика тварина

Але так чи інакше Владу пощастило більше, ніж свого часу Наді Дорофєєвій та Володимиру Дантесу, до яких номер на Балі заповзла отруйна змія. До речі, на тому відпочинку пара відпочивала з Михайлом та Дашою Кацуріними.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.