Головний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав відросле волосся: без жінки поруч махнув на себе рукою

Ектор Хіменес-Браво головний суддя кулінарного шоу "МастерШеф", яке стало його основним місцем роботи за останні 10 років та принесло чоловікові шалену популярність та визнання.

ХІменес-Браво відноситься до тих чоловіків, які дуже ретельно стежать за своєю зовнішністю, хоча так було не завжди. Був період у житті Ектора, коли він був з досить пивним животиком та з округлим обличчям. Але вчасно взявся за своє здоров’я та свій зовнішній вигляд. І зараз ми бачимо чоловіка у дуже гарній фізичній формі.

Ектор Хіменес-Браво

Річ в тому, що зараз Браво дуже змінив своє ставлення до здоров’я та спорту, оскільки його спосіб життя неймовірно змінився в останні роки. Чоловік регулярно ходить до спортзалу, активно займається, бігає і правильно харчується. Хоча для шеф-кухаря утриматися від смачних і вишуканих страв досить складно, але Ектор тримається.

Ми всі звикли бачити Хіменеса-Браво з неймовірно гарною зачіскою, у модних костюмах та загалом його образи кожного разу вражають своєю красою. Можна сказати, що зі стилістами йому пощастило.

Але варто зауважити, що й у реальному житті чоловік дружить зі стилем та модою. Він і сам гарні речі обирає для себе, адже він людина публічна і його всюди можуть сфотографувати, або взяти інтерв’ю у нього. Та й сам він полюбляє бути доглянутим і охайним, адже зовнішній вигляд – це відображення внутрішнього порядку.

Та днями головний шеф-кухар країни показав свою не надто охайну зачіску. Ектор відростив досить довгий чуб і здається, йому вже час піти до барбера, бо ще трошки й він дуже сильно заросте. А можливо чоловік просто відрощує волосся аби змінити стиль. Хоча навряд чи йому піде довге волосся.

Сторіс Ектора

Тож, це фото Хіменес-Браво продемонстрував у своєму особистому блозі instagram, до того ж разом зі своєю домашньою улюбленицею Лупітою, яку нещодавно забрав з Колумбії до Києва.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.