Як виглядає єдина дочка Гайтани? Крихітна красуня з незвичайним ім’ям та пишною кучерявою шевелюрою (ФОТО)

Зірка знаменитої української виконавці Гайтани вже зайшла, однак артистка не скаржиться на життя, яке побудувала після того як пішла з великої сцени.

Свого часу знаменита українська співачка Гайтана подавала великі надії і могла стати справжньою суперзіркою. Артистка плекала надії зробити джаз популярним, але усі композиції артистки так чи інакше лунали повсюди.

Як і будь-яка зірка Гайтана пройшла через публічні скандали, давала ексклюзивні інтерв’ю, ділилася неймовірними деталями особистого життя. Та коли у зірки з’явилася по-справжньому любляча та міцна родина, вона остаточно відійшла у тінь. Артистка здійснила свою мрію та народила донечку, яку назвала Сапфір-Ніколь.

Як виглядає єдина дочка Гайтани

Як виглядає єдина дочка Гайтани

У відвертому інтерв’ю Гайтана зізналася, що розпочати нове життя їй допомогло кохання. Із чоловіком, саунд-продюсером Олександром Смартом, їх поєднала музика. І саме від нього вона народила свою довгоочікувану спадкоємицю.

“Вперше ми зустрілися 25 років тому, це була якась зйомка, я був на заміні, грав у неї на гітарі, – згадує Олександр Смарт першу зустріч. – Вдруге ми зустрілися через багато років. Я жив у Америці, у Нью-Йорку. Приїхав до Києва на два тижні, у гості до мами”

Тоді співачці знадобилися послуги відомого саунд-продюсера, зав’язалося знайомство і згодом переросло у повноцінні та серйозні стосунки.

Як виглядає донька Гайтани
Як виглядає єдина дочка Гайтани

Варто відзначити, що за плечима у Гайтани також є досвід невдалих любовних стосунків. Раніше артистка перебувала у романі з Едуардом Клімом, який на той час був одруженим. Дана любовна історія не завершилася для артистки позитивно, і пізніше вона зізналася, що пошкодувала про свій вибір і винесла з пережитого цінний урок для себе.

Зараз Гайтана продовжує займатися музикою, є щасливою мамою та дружиною, і хоча не з’являється на екранах та світських тусовках, судячи з усього, почувається цілком щасливою. Натомість журналісти час від часу зв’язуються з виконавицею, цікавляться, як складається її життя та навіть приходять до артистки у гості. Гайтану досі люблять та пам’ятають в Україні, а тому є всі шанси, що вона повернеться в шоу-бізнес.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.