Як виглядає єдина дочка Гайтани? Крихітна красуня з незвичайним ім’ям та пишною кучерявою шевелюрою (ФОТО)

Зірка знаменитої української виконавці Гайтани вже зайшла, однак артистка не скаржиться на життя, яке побудувала після того як пішла з великої сцени.

Свого часу знаменита українська співачка Гайтана подавала великі надії і могла стати справжньою суперзіркою. Артистка плекала надії зробити джаз популярним, але усі композиції артистки так чи інакше лунали повсюди.

Як і будь-яка зірка Гайтана пройшла через публічні скандали, давала ексклюзивні інтерв’ю, ділилася неймовірними деталями особистого життя. Та коли у зірки з’явилася по-справжньому любляча та міцна родина, вона остаточно відійшла у тінь. Артистка здійснила свою мрію та народила донечку, яку назвала Сапфір-Ніколь.

Як виглядає єдина дочка Гайтани

Як виглядає єдина дочка Гайтани

У відвертому інтерв’ю Гайтана зізналася, що розпочати нове життя їй допомогло кохання. Із чоловіком, саунд-продюсером Олександром Смартом, їх поєднала музика. І саме від нього вона народила свою довгоочікувану спадкоємицю.

“Вперше ми зустрілися 25 років тому, це була якась зйомка, я був на заміні, грав у неї на гітарі, – згадує Олександр Смарт першу зустріч. – Вдруге ми зустрілися через багато років. Я жив у Америці, у Нью-Йорку. Приїхав до Києва на два тижні, у гості до мами”

Тоді співачці знадобилися послуги відомого саунд-продюсера, зав’язалося знайомство і згодом переросло у повноцінні та серйозні стосунки.

Як виглядає донька Гайтани
Як виглядає єдина дочка Гайтани

Варто відзначити, що за плечима у Гайтани також є досвід невдалих любовних стосунків. Раніше артистка перебувала у романі з Едуардом Клімом, який на той час був одруженим. Дана любовна історія не завершилася для артистки позитивно, і пізніше вона зізналася, що пошкодувала про свій вибір і винесла з пережитого цінний урок для себе.

Зараз Гайтана продовжує займатися музикою, є щасливою мамою та дружиною, і хоча не з’являється на екранах та світських тусовках, судячи з усього, почувається цілком щасливою. Натомість журналісти час від часу зв’язуються з виконавицею, цікавляться, як складається її життя та навіть приходять до артистки у гості. Гайтану досі люблять та пам’ятають в Україні, а тому є всі шанси, що вона повернеться в шоу-бізнес.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.