Виріс справжнім серцеїдом: як виглядає перший син Катерини Осадчої – від його погляду дух захоплює

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча руками не показувала своїм шанувальникам старшого сина. Чому так склалося і як насправді виглядає Ілля?

Катя Осадча не з чуток знає, що таке бути молодою матір’ю. Свого первістка знаменита телеведуча народила у досить юному віці. Ілля Поліщук з’явився на світ, коли його матір перебувала у шлюбі з Народним депутатом України Олегом Поліщуком. Між партнерами була колосальна різниця у віці, що згодом призвело до розлучення.

Катерина Осадча з первістком
Катя Осадча показала старшого сина від першого  шлюбу

Катя ніколи не приховувала того факту, що солідний вік її чоловіка зіграв їй не на руку. Катерина хотіли більше уваги від благовірного, розраховувала на час разом, а чоловік тим часом займався своєю кар’єрою та заробляв гроші.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Катя Осадча показала старшого сина від першого шлюбу. Колишній чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук

Катя Осадча показала старшого сина від першого  шлюбу

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча показала старшого сина від першого  шлюбу

Після розлучення хлопчик залишився з мамою. Катя почала працювати на телебаченні, але свого первістка захищала від публічності усіма можливими способами. Власне, до вісімнадцятиріччя Ілля Поліщук залишався загадкою для шанувальників телеведучої.

Вперше обличчя свого старшого сина зірка показала під час його випускного. На той момент у спадкоємця Катерини було довге волосся. Це лише підкреслило неймовірну схожість між зірковими мамою та спадкоємцем.

А вже пізніше Ілля почав приїжджати на канікули до матері та вітчима і все частіше з’являвся на фотографіях, які Осадча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катя Осадча показала старшого сина від першого шлюбу

На даний момент Ілля проживає в Сполучених Штатах Америки, адже отримує там вищу освіту. Додому хлопець приїжджає регулярно, не дивлячись на війну та небезпеку. Як розповідав Юрій Горбунов, між ними прекрасні стосунки. На канікулах Поліщук живе саме в їхньому будинку, але час приділяє як матері, так і рідному батьку.

Чи є у красеня дівчина достеменно невідомо, адже подібними деталями особистого життя сина Катя не ділиться. Тим не менш, немає сумнівів, що він користується популярністю серед протилежної статі, адже має для цього абсолютно все.

Схожі статті

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.