Слідом за Лєрою Педан і Варею Кошовою дочка Слави Камінської Лаура пофарбувалась у рожевий: зіркова мода

Слава Камінська відома українська співачка, кар'єра якої стала дуже успішною через участь у дуеті "НеАнгели" разом з колегою Вікторіє. Сміюхою. Відтоді життям обох співачок почали цікавитись досить активно.

Слава досить скандальна артистка, яка часто потрапляє у різноманітні конфлікти з іншими зірками. Навіть зараз, коли жінка живе за кордоном, вона примудрятися потрапляти у досить цікаві історії. Багато хто з її колег думає, що таким чином Камінська хоче підняти свою популярність. Або робить це заради того, щоб її не забували. Втім це її особиста справа й тому дорікати за це жінці не можна.

Слава Камінська

Загалом за останні кілька років Слава стала досить обговорюваною особистістю. І все це почалося з її гучного розлучення з чоловіком Едгаром Камінським, який є відомим пластичним хірургом. Тоді жінка брала участь у “Танцях з зірками” й активно намагалась створити видимість роману з партнером Дмитром Дікусаром. Але сам танцюрист тоді не підтвердив ці чутки.

Та зараз основний контент історій Камінської – це її діти та життя за кордоном. Відомо, що у шлюбі з Едгаром співачка встигла народити двох чудових дітей, дочку Лауру та сина Леонарда. Зараз донці Камінської вже 8 років, а оскільки діти зараз розвиваються набагато швидше, ніж попередні покоління, то її вже можна вважати доволі дорослою.

Тому, при вихованні важливо враховувати, що дитина – це особистість, яку варто поважати та брати до уваги її бажання й захоплення. Нині й батькам варто змінювати свої підходи до виховання, оскільки світ швидко змінюється. А діти, між іншим, є першими, хто сприймає всі ці зміни на себе.

Дочка Слави з рожевим волоссям

Так, днями Слава показала, як дозволила своїй 8-річний Лаурі пофарбувати волосся у рожевий колір. Можливо не найкращий вік для фарбування, проте дитина задоволена й відчуває, що мама поважає її бажання та дає їй свободу у виборі.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.