Святослав Вакарчук відгуляв гучне весілля за кордоном: руда-красуня наречена та по вуха закоханий музикант

Знаменитий українські музиканти Святослав Вакарчук засвітився на розкішному весіллі, яке було влаштовано в Грузії. Хто одружився та коли це було?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук веде досить закритий та замкнений образ життя. Чоловік неактивний в соціальних мережах, привів своє спілкування з пресою до абсолютного мінімуму, а також не поспішає ділитися своїми думками через шоу або проєкти. Коли зірка брав участь у шоу “Голос країни”, вперше глядачі запідозрили, що в нього не все гаразд з дружиною.

Святослав Вакарчук вперше розповів про сина
Святослав Вакарчук побував на весіллі колеги в Грузії

Музиканта підозрювали у романі з його підопічною Христиною Соловій. Однак пізніше дані чутки не підтвердилися. Тим не менш, зірка дійсно через декілька років піде від своєї благовірної.

Святослав Вакарчук побував на весіллі в Грузії

Спільних кадрів з колишньою дружиною Лялею у зірки не так багато. Особливо, якщо мова йде про свіжі знімки. Втім, пара встигла засвітитися декілька років тому на розкішному весіллі в Грузії. Мова йде про торжество, яке влаштував музикант гурту “Океан Ельзи” разом зі своєю обраницею. Молоді люди спочатку обвінчалися у церкві, а потім зробили багато спільних фотографій разом зі своїми гостями на тлі прекрасного ландшафту.

Святослав Вакарчук побував на весіллі колеги в Грузії

Нагадуємо, що за рік до початку повномасштабної війни в Україні стало відомо про народження у Святослава Вакарчука первістка. Хлопчика Івана народила продюсерка Євгенія Яцута. Тривалий час журналісти не могли встановити особистість нової обраниці артиста, адже єдине, чим поділився піар-відділ гурту — це розлучення Святослава з дружиною та поява в нього спадкоємця від іншої.

Та вже пізніше усі ниточки почали вести саме до продюсерки, й період вагітності якої спів подав з очікуваннями Святослава на сина. А через рік жінка знову засвітилася з великим животом. Та в цей раз Святослав не став приховувати правду і повідомив аудиторії про те, що незабаром знову стане батьком. На цей раз в нього з’явилася донька Соломія. Тим не менш, насолодитися батьківством Вакарчук не зміг, адже почалося повномасштабне вторгнення.

За словами музиканти, йому довелося розтавляти прорітети і він обрав боротися за Батьківщину, в які потім будуть жити його спадкоємці.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.