“Сама зробила лук та стрілу”: Оля Полякова показала нетипове заняття своєї молодшої доньки Аліси

Українська співачка з сильними вокальними даними Оля Полякова щаслива дружина бізнесмена Вадима Буряковського та мама двох прекрасних донечок. Показала, як проводить час з молодшою донькою.

Яскрава Суперблондинка українського шоу-бізнесу Оля Полякова часто показує своє життя у соціальних мережах та як любить відпочивати у вільний час. Ця жінка справжня запальничка, яка завжди знайде відповідь на образливі слова та хейт у свою адресу.

Неодноразово її старша донька Маша отримувала шквал невдоволення у своєму Instagram-блозі, але навчилася не реагувати на такі коментарі, а завзято йти до своєї цілі, як її зіркова матуся.

Молодша Аліса теж не відстає і зростає дуже впевненою, характерною й талановитою особистістю. Часто Полякова показує, як дівчинка дуже схоже вміє її пародіювати та демонструє звички мами в розмовах.

Оля Полякова з доньками

Відомо, що чоловік Олі, бізнесмен, який, так само як і дружина багато працює на благо родини. Познайомилися майбутні закохані на дні народження Вадима, де Полякова була запрошеним артистом і виступила зі своїми хітами.

Енергійна жінка відразу запала в його серце, тому поступово пара почала спілкуватися й просто товаришувати. Далі ці міцні та дружні взаємини переросли у родинний союз.

Оля Полякова з чоловіком та дітьми

Оля Полякова показала, як проводить час з молодшою донькою

У своїх Instagram-stories співачка продемонструвала, як з молодшою донькою Алісою вони проводять час на свіжому повітрі. Дівчинка зібрала власноруч лук та стрілу та почала цілитися до мішені.

“Сама зробила лук і стрілу. Може ти будеш для ЗСУ луки робити, щоб вони орків знищували?”, – зазначила Оля.

Оля Полякова показала, як проводить час з молодшою донькою Алісою

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.