Леся Нікітюк показала “хмельницького пацана”, з яким тепер живе вдвох: натуральний блондин (ФОТО)

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк показала свого "хмельницького пацана", з яким мешкає в одній квартирі. Невже у телеведучої з'явився бойфренд і можна порадіти за її щастя?

Особисте життя цієї відомої особистості неабияк цікавить її прихильників, адже Леся вміло приховує всі любовні історії та не поспішає розповідає деталі з минулих стосунків.

Харизматична телеведуча, з прекрасним почуттям гумору стала майже незмінним працівником Нового каналу. Важко явити вихід якогось проєкту без Лесі Нікітюк. Її жарти, позитив, відкритість та легкість у спілкуванні відразу знаходять позитивний відгук у глядачів.

Програма “Хто зверху?” у 2018 році відкрила двері до нової сходинки в її кар’єрі. Робочий тандем із Сергієм Притулою став ледь не топовим на українському телебаченні. Деякий час їм навіть приписували роман, проте це все плітки, адже Притула прекрасний сім’янин, який вірний своїй дружині Катерині.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Леся Нікітюк та Сергій Притула

Неодноразово підписники чекали Лесю на романтичному проєкті “Холостячка”, адже сподівалися нарешті побачити улюблену ведучу щасливою, в надійних руках справжнього чоловіка.

Колега Слава Дьомін зміг лише натякнути, що героїня нашого матеріалу нерівно дихає до чоловіків із ЗСУ. Проте зазначив, що своє особисте вона дуже приховує, тому залишається лише чекати зізнань з вуст самої Лесі.

Леся Нікітюк показала красеня, з яким мешкає у квартирі

У своєму блозі зірка часто жартує, демонструє якісь моменти зі свого життя. Цього разу публічна особистість показала справжнього “хмельницького пацана”, з неймовірною, приємною вродою. Саме з цим красенем мешкає улюблена телеведуча країни. Можна подумати, що нарешті Нікітюк знайшла того самого чоловіка.

Як виявилося, апартаменти у своїй квартирі вона ділить зі своїм домашнім улюбленцем, песиком Рафіком. Саме його у своїх Insta-stories зірка назвала “хмельницьким пацаном”.

Леся Нікітюк показала хмельницького пацана, з яким мешкає в квартирі

Маленькі пухнастики можуть стати більше, аніж просто улюбленими тваринами в нашому житті, тому Леся Нікітюк має велику, щиру та світлу любов до свого красивого песика.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.