Донька педантичної Олі Фреймут Злата Мітчелл показала, як проводить вечори: прозорі кофти та коктейлі

Оля Фреймут відома українська телеведуча й головна ревізорка України не тільки у сфері ресторанів та готелів, а ще у сфері правильних манер. І саме манерам Оля хоче навчити всіх навколо.

Фреймут має за спиною доволі довгий і важкий шлях на телебачення. Її кар’єра не була випадковістю чи вдачею, адже у молодому віці на її долю випала не найкраща перспектива. Річ в тому, що бувши зовсім Юною Фреймут поїхала в Англію, аби досконало знати мову. Там Ольга працювала офіціанткою, і якось так дівчина познайомилась з британцем, на ім’я Ніл Мітчелл. Саме з ним у ревізорки закрутився роман і здавалося, що ці почуття на все життя, але їх вистачило лише до того моменту, поки Оля не завагітніла.

Донька Олі Фреймут опановує нове хоббі
Оля Фреймут з дочкою

Тож, будучи сама у Лондоні Фреймут продовжувала бігати в офіціантках й заробляти гроші на життя. Звичайно, Ніл допомагав й брав участь у забезпеченні Злати, але його важко назвати турботливим татусем. Тож, можна сказати, що Оля все тягнула на собі.

Згодом жінка переїхала до рідної України і вже тут розпочалися найцікавіші роки у її житті. Адже Фреймут потрапила на телебачення й стала ведучою. Спочатку вона разом з Олександром Педаном і Сергієм Притулою вела ранкове шоу “Підйом”, потім додалися ще проєкти. Але по-справжньому зіркою Олю зробило шоу “Ревізор”, де вона сміливо перевіряла готелі, ресторани та кафе за різними факторами.

Багато років жінка просто розривавсь між роботою та вихованням доньки, адже й там й там їй потрібно було віддатися неповну та бути чесною. Звісно, більшість часу Фреймут проводила не вдома, а на знімальному майданчику, і це вплинуло на поведінку Злати.

Оля дуже полюбляє вказувати оточенню на їхні помилки у поведінці та навчати всіх манерам. Але іноді це недоречно. Оскільки старша донька місіс педантичності Олі Фреймут не надто гарно слідує настановам своєї зіркової мами.

Злата вже багато років живе та навчається у Лондоні, тому дівчина робить все, що заманеться, адже контроль онлайн не такий суворий, як офлайн. І дівчина часто стає приводом для обговорення у мережі.

Сторіс Злати

Так, днями Злата показала, як гарно вона проводить час за келихом коктейлю у барі та у досить сміливому вбранні. Фреймут вже неодноразово чуда дорікання на свою адресу з приводу поведінки своєї дочки. Але варто розуміти, що всі ми різні, і діти часто дуже відрізняються від своїх батьків.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.