Яскраве каштанове волосся, хустка на голові і осина талія: як змінилася Марія Яремчук після зникнення зі сцени

Після рішення Марія Яремчук завершити сценічну кар'єру пройшло більше 5 років. За цей час виконавиця встигла побудувати інше життя, але нарешті почала показуватися фанатам.

5 років тому Марія Яремчук вразила своїх шанувальників заявою про те, що не збирається продовжувати свою сценічну кар’єру і хоче її завершити. Офіційною причиною для такого вчинку послужила фобія артистки. Марія Назарівна вперше озвучила, що має страх публічних виступів і через це вимушена обрати своє психічне здоров’я.

Як змінилася Марія Яремчук

Марія Яремчук
Як змінилася Марія Яремчук

З тих пір артистка не ділилася фотографіями і не була активною в соціальних мережах. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні все змінилося: виконавиця відчула необхідність підтримати своїх співвітчизників, а тому з тих пір активно ділилася контентом і навіть свіжими кадрами.

За цей час Яремчук змінилося лише в кращу сторону. Співачка пофарбувала волосся у яскраво каштановий колір. Волосся у зірки довге та доглянути. Також неможливо не звернути увагу на її екстремальну стрункість. Марія Назарівна завжди відрізнялася прекрасними фізичними даними та осиною талією і даний параметр також не зазнав змін.

Як змінилася Марія Яремчук

А от стиль співачки дещо змінився. Марія віддає перевагу більш елегантним образам, доповнюючи їх хустками та якісними аксесуарами. Втім, артистку українці незабаром зможуть побачити вживу, адже Марія Назарівна вперше за 5 років виступить на сцені на Євробаченні, про що вже повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Цілком імовірно, що після цього виконавиця може повернутися в шоу-бізнес, але ніяких попередніх заяв щодо своїх планів Яремчук не надавала.

Нагадуємо, що героїня нашої статті є спадкоємицею легендарного Назарія Яремчука. Дівчину вельми тепло прийняли у світські спільноті, а її кар’єра розвивалася стрімко та голосно. Красуня встигла попрацювати з найкращими кліпмейкерами, саунд-продюсерами та заспівати в дуеті з суперзірками.

Красуню навіть підозрювали у романі з Олександром Пономарьовим після його невдалого жарту про їхні любовні стосунки. Однак, особисте життя Марії залишилося закритим для преси. Натомість артисти досі підтримують хороші стосунки.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.