Родичі не схожі: Джамала продемонструвала, як виглядають її рідні бабуся та дідусь – різні категорії людей

Зірка "Євробачення" Джамала знає ціну власним батькам та з теплотою згадує всі проведені моменти з рідними. Показала, як виглядають її дві бабусі та дідусь.

Кожна людина зі своїм віком змінюється. Стається переоцінка своїх цінностей, з’являються певні цілі, бажання на подальше життя, але одне залишається незмінним – сім’я. Саме вона має бути найголовнішою у нашій буденності. Це ті люди, які будуть поруч в найскрутніші моменти, дадуть підтримку та надію на те, що все неодмінно налагодиться.

Відома музична виконавиця кримськотатарського походження отримала звання народної артистки України у 2016 році. Це жінка, яка точно знає, що шлях до успіху не буває легким. Неодноразово отримувала нагороди в багатьох музичних преміях, але найбільшу славу принесла перемога у пісенному конкурсі “Євробачення” у 2016 році.

Крім успішної самореалізації в кар’єрі, щаслива дружина чоловіка Сеїта-Бекіра Сулейманова та матуся прекрасних хлопчиків Еміра-Рахмана, народженого у 2018 році та Селіма-Гірай, який з’явився на світ у 2020-му. Коханий жінки працює економістом, бере активну участь в соціально-політичних проєктах, допомагаючи розв’язати проблеми, кримськотатарської молоді.

Джамала з чоловіком та синами

Джамала показала світлини своїх рідних

Співачка часто з’являється на публічному, інформаційному просторі, дає концерти та активно допомагає своїй країні наблизити її до перемоги. У своєму Instagram-блозі показала своїх найрідніших людей та розповіла, що для неї по-справжньому означає свято Рамадан.

На світлині можна побачити прабабусю, бабусю та дідуся зірки. Зрозуміло, що в артистки дуже тісний родинний зв’язок з її сім’єю, адже з великою теплотою та повагою розповідає про всі моменти з її біографії.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.