Ідеальний смак у всьому: колишня подруга Притули Ольга Фреймут показала свій розкішний дім, який покинула

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут вибаглива жінка, яка обожнює елегантність, ніжність та стриманість у всьому. Її розкішний дім, в якому мешкала в Україні повністю відповідає належному статусу.

Етикет – головна стихія Ольги Фреймут. Зіркова ревізорка країни точно знає всі тонкощі правильної поведінки в суспільстві та манери, якими має бути наділена жінка сучасності.

Відомо, що зараз зосереджена більше на сім’ї та вихованню дітей, аніж на кар’єрі. Повернення на Новий канал у 2018 році не принесло бажаного успіху, а тому знаменитість вирішила присвятити себе підтримці домашнього вогнища та затишку.

Офіційно вийшла заміж за генерального директора Володимира Локотка. Телеведуча подарувала своєму коханому двоє дітей – синочка Валерія та донечку Євдокію. До війни, зіркова родина проживала в розкішному маєтку на Київщині, який Фреймут часто показувала своїм підписникам в соціальній мережі Instagram. Звичайно, що всі кімнати жінка не демонструвала, але атмосферу будинку, ремонт та деякі окремі місця вдалося побачити.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Дім Ольги Фреймут в Україні

З початком повномасштабної війни телеведуча вимушена покинути країну та перевезти дітей в безпечне місце. Зараз зірка знаходиться у Великій Британії, тому сподіваємося, що найближчим часом зможе повернутися до свого прекрасного дому, який також сподобався її підписникам.

Дерев’яні високі колони, сходи на другий поверх, сучасні панорамні вікна – основні характеристики, які можна побачити тільки з наявних світлин та відео у соціальних мережах Фреймут.

Звичайно, що це тільки маленька частина всього будинку, яку вдалося побачити. Впевнені, що окремі кімнати оснащені ще більшою красою, вишуканістю та ідеальним ремонтом.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.