Ані Лорак поїхала за кордон, одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян: “Не час стверджувати, що за мир”

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак нарвалася на критику через нові кадри за кордоном. Детальніше в нашому матеріалі.

Більше 9 років Ані Лорак гастролює та виступає на сцені маючи серйозні репутаційні проблеми. На батьківщині співачка не виступала близько вісьми років і повернулася на українську сцену лише 2021-го. Не дивлячись ні на що, на артистку чекали фанати, які зберегли її вірність попри численні скандали.

Хто став новим обранцем Ані Лорак
Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

Виконавиця розраховувала повернутися ще раз, однак 24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення і від неї очікували на реакцію. Навіть хейтери сподівалися, що артистка зробить крок на зустріч до примирення з співвітчизниками.

Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

Втім, артистка навпаки намагалася уникнути прямого діалогу з шанувальниками, видалилася з соціальних мереж та втекла з російської федерації. Від співачки не було жодної вісточки впродовж півроку. Восени 2022-го Кароліна відновила особисту сторінку в Instagram і згодом неодноразово робила заяви щодо війни.

Зокрема Лорак заявила, що вона за мир, проти будь-яких проявів наси**я і просто хоче нести музику та любов у цей світ. Якщо росіяни підтримали виконавицю, то українці — навпаки, з чимт розкритикували за бажання в сидіти на двох стільцях. Але як згодом з’ясувалося, і російських фанатів роздратувати доволі просто.

Нещодавно Лорак оприлюднила у своєму мікроблозі новий відеоролик з-за кордону, на якій постала у камуфляжі. Артистка запросила з собою слухачів на так званий острів кохання.

Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

У коментарях під публікацією на артистку звалився шквал критики. Користувачів мережі збентежив і колір одягу артистки, і синьо-жовті кольори на тлі, і поїздки по світу.

Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян
Ані Лорак одяглася в камуфляж та вивела з себе росіян

Артистка ніяким чином не реагує на коментарі, і як завжди робить вигляд, що нічого не відбувається.

Нагадуємо, що не так давно бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку поспілкувався з Богданом Безпаловим та заявив, що співачка просто хоче заробити грошей.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.