“Заклав будинок в банк”: дружина Павліка Катерина Репяхова показала розкішний особняк, який побудували батьки

Нещодавно молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова прибула з візитом до рідної спадщини та показала розкішний маєток, який побудували її батьки.

Нерідко в Instagram-блозі дівчини, можна побачити багато цікавих моментів життя та розповіді з вуст самої блогерки. Вона не звикла вигадувати спеціальні інфоприводи для хайпу та розмов про її особистість, адже й так вистачає подій, які зацікавлюють аудиторію в мережі.

Пластичні операції, зірковий чоловік Віктор Павлік, синочок Михась, покупка коштовних речей та багато іншого набирають великих переглядів та коментарів на її сторінці. Знаменитість зізнається, що нарешті задоволена собою, своєю вродою та життям, яке має.

Успішна жінка продовжує займатися своїм самовдосконаленням та навіть вчиться гарно фарбуватися, аби підкреслювати гарні наявні риси, які отримала після втручань у природну красу. Нагадаємо, що у свої 28 років, збільшила губи за допомогою ін’єкції філера, зробила ринопластику носа та змінила лінію підборіддя. Віктор Павлік категорично був проти всіх операцій, але згодом прийняв такі рішення та підтримав дружину.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина Репяхова показала розкішний особняк

В Instagram-stories, дружина українського музичного виконавця змогла поділитися своєю цікавою, але водночас сумною історією її родини. Виявилося, що вся сім’я Катерини раніше мала проживати  в розкішному, цегляному, величезному особняку з гарним ремонтом, сучасними вікнами, озелененою територією на подвір’ї. Не будинок, а справжня мрія, хто обожнює комфорт та затишок.

Батьки дівчини зробили великий внесок душі, грошей та сил на побудування свого родинного гніздечка. Кожна цеглина, кожен камінчик власноруч було покладено батьком та мамою для міцного фундаменту, але сталася неприємність.

Катерина Репяхова показала розкішний будинок, який побудувала її родина

Цей особняк більше не належить сімейству Репяхових. Виявилося, що тато дівчини заклав його в банк і він тепер він не їхній, хоча все будувалося своїми силами. Додала, що цеглу тато привіз з Прибалтики, а камінь з Карпат. Чоловік мами Катерини сам все вигадував. Кожну кімнату, кожне вікно. Загальна площа такого розкішного особняка складає 1000 кВ м.

Катерина Репяхова показала розкішний будинок, який побудувала її родина

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.