Білявка з яскравою, червоною помадою: гумористка з “Дизель Шоу” Вікторія Булітко вирішила змінити образ

Незамінна, рудоволоса та харизматична акторка гумористичного жанру Вікторія Булітко повідомила, що проєкту "Дизель Шоу" виповнилося 8 років. Невже з нагоди цієї події вирішила кардинально змінити образ?

Талант ніколи не знає меж, адже людина по-справжньому “квітне” тільки тоді, коли займається улюбленою справою в житті. Героїні нашого матеріалу пощастило, адже змогла знайти свою реалізацію завдяки відомому, теплому, позитивному “Дизель Шоу”.

Вікторія Булітко розповіла, що проєкту виповнилося аж цілих 8 років. В голові відразу згадуються найперші випуски проєкту та різні архівні жарти улюблених акторів. Дружня атмосфера, яка наповнена великою любов’ю та взаємоповагою відразу відчувається на сцені та телеекранах.

Вікторія Булітко показала чоловіка та позувала з немовлям
Гумористка Вікторія Булітко

Нещодавно зірка опубліковувала нову світлину, де постала в нетиповому, але не менш розкішному образі білявки з яскравою, червоною помадою. Невже артистка наважилася так кардинально змінити зовнішність з рудого в білий? Виявилося, що це звичайна перука, але задля експерименту, Вікторія вирішила показатися в такому вигляді своїй аудиторії в Instagram. Жінка отримала величезну кількість приємних коментарів:

“Українська Мерлін Монро;
Вам дуже пасує;
Яка файня панянка;
Дякую за ваш гумор і завжди яскравий жіночий образ. А пісні у вашому виконанні, то окрема любов”, – пишуть підписники під дописом Вікторії.

Також більшість користувачів, крім компліментів, які зробили зірці, почали вітати з днем народження легендарного “Дизель Шоу”, адже всі роки воно налаштовувало на позитивний лад кожну українську родину, окремих людей біля екранів телевізорів та в концертних залах. Бажаємо всім акторам творчих злетів та нових, позитивних вражень від роботи.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.