Сезон розпочато: фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю – без примх

Весна – прекрасна пора, яка здатна дарувати тепло не тільки подвір'ю, а й нашій душі. Фіналіст "Холостячки-2" показав, що спортом можна займатися навіть вдома, виконуючи хатню роботу.

Дмитро Шевченко наділений прекрасною спортивною формою, завдяки своїй праці в залі й відданій любові до активного способу життя. Його сміливо можна назвати серцеїдом, адже отримував достатньо уваги від дівчат та навіть перебував у статусі одруженого чоловіка.

Колишні багато подорожували, здавалися такими схожими, але ідилія тривала недовго. Через півтора року після весілля, почалися труднощі, що дали тріщину у їхньому шлюбі. Дмитру важливо, щоб кохана дівчина розділяла його спосіб життя, їздила з ним до родичів на свята, адже вони для нього понад усе. В результаті, не впоравшись з усіма перипетіями, було прийнято рішення розлучитися.

Дмитро Шевченко констатує, що сьогодні треба допомагати один одному, щоб не падати у депресію та приносити людям користь
Дмитро Шевченко

З великої надією, жагою до зустрічі свого справжнього кохання, Шевченко потрапив на проєкт “Холостячка-2”. Знайомство зі Златою Огнєвіч стало для нього, як ковток свіжого повітря й великим розчаруванням на фіналі, коли жінка, яка припала йому до душі відмовила. Зараз деталями особистого життя не ділиться. Відомо, що серце нашого героя матеріалу зайняте, проте ані ім’я, ані діяльність нової дівчини глядачі та підписники не знають.

Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю

Чоловік обожнює приїжджати на вихідні до своїх батьків, відпочивати та заряджатися позитивними емоціями на новий лад. Цього разу спортивний чоловік показав, як можна ефективно займатися активностями на свіжому повітрі й допомогти цим батькам.

Дмитро Шевченко показав, як садив картоплю

Дмитро вже відкрив весняний сезон “картоплі” й зайнявся її посадкою. На відео Шевченко у шопері Adidas, яку купив багато років тому, взяв вила, лопату до рук і саму картоплю на посадку. Зазначив, що для нього це тренування виявилося доволі ефективним. Руки, ноги, спина прес – все було залучене.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.