Молода дружина Віктора Павліка показала свій розкішний маєток на тисячу кв метрів: як у Камалії і Полякової

Дружина знаменитого українського музиканта Віктора Франковича Павліка Катерина вразила зізнанням про розкішний маєток, який побудував її батько та показала будівлю.

Концертна директорка та блогерка Катерина Репяхова неодноразово зіштовхувалася зі звинуваченнями в мережі щодо її нещирості по відношенню до чоловіка Віктора Павліка. Мовляв, артист набагато старший за молоду дівчину, і скоріше за все вона переслідує корисні цілі.

Катя Репяхова показала всі свої машини
Молода дружина Віктора Павліка показала свій розкішний маєток на тисячу кв метрів

Втім, Катерина завжди демонструвала свою незалежність від думки оточуючих, а також неодноразово довела, що досить амбіційна і попри шлюб зі знаменитістю, може досягти всього сама.

Молода дружина Віктора Павліка показала будинок своєї сім’ї

Як нещодавно з’ясувалося родина красуні була доволі не бідною. Нещодавно Катерина відвідала своє рідне місто Дніпро та показала будинок, який побудувала її сім’я. В розкішному маєтку на 1000 квадратних метрів мала жити вся родина Каті.

Молода дружина Віктора Павліка показала будинок своєї сім’ї

Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак, у дописі до фотографій дівчина зізналася, що на даний момент ця нерухомість її родині не належить. Що саме сталося і чому Репяхови віддали свій будинок невідомо.

“У цьому будинку повинна була жити вся наша велика родина. Його збудували мої тато і мама. Але, але… Він не наш. Цегла батько привіз із Прибалтики, а камінь – із Карпат. Тато все сам вигадував, кожну кімнату, вікно… 1000 квадратних метрів будинок”, – розповіла Репяхова.

Судячи з вигляду, маєток обжитий та має нових хазяїв. Тож Катерині залишалося лише подивитися на нього з вулиці та поділитися спогадами зі своїми підписниками.

Нагадуємо, що Віктор Франкович натомість народився у доволі бідній сім’ї і його творчий шлях був тернистим та непростим. Навіть зараз музикант не наважується назвати себе багатим, адже попри доволі високий рівень життя не може собі дозволити квартиру в центрі Києва, де б оселилася його сім’я.

Катерина та Віктор Франкович досі проживають в орендованій квартирі і накопичують фінанси для того, щоб придбати власну нерухомість.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.