Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила зізнанням: “Мама не молода, але найщасливіша”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська знову заінтригувала мережу, засвітивши під час прогулянки округлу фігуру. Що відбувається?

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталя Могилевська потішила своїх фанатів новиною про те, що в її житті з’явився чоловік, який змусив її повірити у те, що незабаром вона зможе стати дружиною та матір’ю.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська засвітила округлий живіт

Чоловік був для неї великою підтримкою у найважчі часи, супроводжував її на концерти, волонтерів разом з нею і навіть допоміг перевезти вагітну сестру до Франції.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт

Поки що артистка не готова розсекретити особистість свого обранця, але натякає, що стосунки більш ніж серйозні.  Окрім цього підписники Наталі Могилевської вже не вперше підозрюють її у вагітності.

Так, нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, яка була зроблена під час її прогулянки з чотирилапим улюбленцем.  Користувачі мережі звернули увагу на округлу фігуру Наталії і поділилися думкою, що цілком імовірно вона згодом може стати матір’ю.

Зазвичай Могилевська не реагує на подібного роду припущення або запитання, а тому і в цей раз залишила запит без відповіді.

Декілька місяців тому Наталію Могилевську також підозрювали вагітності, але вона повідомила, що справа у заяві вазі, яку вона намагатиметься скинути.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт

Нагадуємо, що після 24 лютого Наталя Могилевська як і велика кількість інших її колег по українській сцені потрапила у скандал. Співачка поділилася думкою, що в Україні має бути 2 державних мови, за що отримала у відповідь хорошу порцію хейту та критики.

Після цього виконавиця зосередилася на благодійні діяльності та концертах на передовій, і їй вдалося вийти з інформаційного простору та позбавитися скандалу, який її переслідував. Втім, навіть зараз Наталі Могилевській нагадують про її неоднозначні погляди, а також колись підтримку політичних сил, які зараз в Україні мають найгіршу репутацію.

Тим часом співачка не обговорює зі своїми шанувальниками минулих помилок, не реагує на критику даному контексті і намагається взяти курс на ті цінності, які розділяє її аудиторія.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.