Як виглядає єдина онучка Софії Ротару: довгонога модель-поліглот з аристократичними рисами обличчя

Легендарна українська співачка Софія Ротару має двох онуків, які проживають за кордоном. Анатолій та Соня вже дорослі молоді люди, які намагаються досягти чогось у житті.

Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко нечасто з’являлася на українських екранах. І тим не менш, зіркова бабуся ніколи не ховала свою спадкоємицю від чужих очей.

Як виглядає єдина онучка Софії Ротару

Онучка Софії Ротару покинула США
Як виглядає єдина онучка Софії Ротару

Софія — молодша донька єдиного сина Софії Михайлівни Руслана. Красуня отримала блискучу освіту у Великобританії, розмовляє англійською, французькою, українською, російською. І хоча життя в Європі дало прекрасний старт для дівчини, вона прийняла рішення продовжувати йти до своєї мети вже в Сполучених Штатах Америки, куди переїхала декілька років тому.

Зараз Соня живе у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Євдокименко працює моделлю а також навчається у коледжі, де вивчає дизайн. Свого часу дівчина намагалася підкорити сцену і виконала декілька композиції, але шоу-бізнес їй не підійшов.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею

Також красуня активно веде власний мікроблог в соціальній мережі Instagram, де розповідає про життя за кордоном, ділиться своїми знаннями щодо краси а також тішить око професійними знімками на вулицях міста.

Тривалий час пліткували про імовірне весілля Соні з її бойфрендом Денисом, однак бабуся спростувала дану інформацію, заявивши, що її спадкоємиця занадто юна, щоб думати про заміжжя. Євдокименко часто відвідує Україну, здебільшого приїжджаючи у гості саме до Софії Михайлівни. Але після початку повномасштабної війни дівчина жодного разу не приїжджала в Київ. Візиту не було навіть після новини про те, що померла її бабуся Людмила.

Нагадуємо, що на початку повномасштабної війни в Україні родина Софії Ротару потрапила у гучний скандал у зв’язку зі спробою Руслана та Анатолія Євдокименко покинути країну незаконним чином. Чоловіків арештували під час перетину кордону на саморобному плоту. Наступного дня їх відпустили і до сьогодні невідомо, яке покарання вони отримали за порушення. Але Анатолію вдалося покинути Україну вже через декілька місяців про що він повідомив сам у своєму блозі.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?