Настя Каменських показала, як виглядає з самого ранку: тільки-но відкрила очі, розпатлана і без макіяжу

Знаменита вітчизняна співачка та одна з найвидніших красунь України Настя Каменських показала, як виглядає зранку та вразила правдою. Зірки також не сяють після сну.

Шаленим успіхом у шоу-бізнесі Настя Каменських зобов’язана та тільки вокальному таланту та якісному продюсуванню, але й розкішним зовнішнім даним. Тільки-но красуня з’явилася на екранах, глядачі вже не змогли її забути: пишне кучеряве волосся, незабутня фігура, зріст та стан, хижий погляд — усе це створило надзвичайно успішний образ, який увійшов у серця шанувальників.

Настя Каменських вийшла на сцену з округлим животом
Настя Каменських показала, як виглядає з самого ранку

Звісно, Настя Каменських не з чуток знає, як важливо тримати себе у формі та добре виглядати. Публіка має властивість бути вибагливої та вельми критичною.

Настя Каменських показала, як виглядає з самого ранку

Однак, останні декілька років Настя Каменських намагається слідувати останнім трендом, які задають Сполучені Штати Америки та Європа. А вся справа в тому, що в моду входить щирість та натуральність. Блогери показують, як вони виглядають насправді — без фільтрів та макіяжу, зірки демонструють недовершеності своєї фігури та шкіри, тощо.

Ще декілька років тому Настя Каменських показала себе у найбільшій вазі, яка у неї була, а нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, яке зробила зранку, одразу після сну. У кадрі Настя постала з справжньою шкірою, нерозчесаним волоссям та заспаним поглядом.

До критики від підписників Настя Каменських вже звикла, а тому на неї взагалі ніяк не реагує. Натомість знайшлася велика кількість користувачів, яким навпаки сподобалося побачити знаменитість саме такою.

Нагадуємо, що після повернення Насті Каменських в Україну мережу і поповзли чутки про її вагітність. Однак співачка поквапилася пояснити, що таке враження склалося через округу фігуру. Зірка набрала вагу і має складнощі з тим, аби її скинути. Тим не менш, зараз артистка активно займається саме цим: Настя Каменських постійно приділяє час спорту та робить усе необхідне, щоб привести свою фігуру у порядок. На даний момент вона не активно ділиться новими знімками, але після хвороби голосових зв’язок робить це частіше.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.