Надія Матвєєва вирішила не відставати від молодого нареченого та пофарбувалась у фіолетовий: тепер у тренді

Надія Матвєєва дуже відома та затребувана українська телеведуча, яка вже багато років є незмінним обличчям каналу СТБ та колегою Григорія Решетніка. І для неї дуже важливо бути стильною.

Телеведуча завжди має бути у формі й мати гарний вигляд, адже вона є обличчям каналу, з якого інші беруть приклад. Тому, доглядати за собою є частиною роботи. Звісно, це повинно бути частиною життя. Тому Надія дуже ретельно стежить за своєю зовнішністю.

Налія Матвєєва

Колись у житті Матвієнко був період не найкращої фізичної форми, але Надя вчасно взяла себе в руки та почала активно займатися своєю фігурою. І зараз у свої 54 роки ведуча може похизуватися неймовірним виглядом, оскільки робить різноманітні процедури краси, а також, займається спортом.

А, як відомо, спорт робить наше життя більш живим та продуктивним, завдяки йому люди можуть отримувати позитивні емоції та виганяти негативні. А також робити своє тіло кращим. І звичайно, додається впевненість в собі. Тому, після того, як жінка почала собою займатися, вона змогла зустріти справжнє кохання.

Свого обранця Надя не розсекречує, але не рідко викладає з ним романтичні кадри. Відомо, що між Матвєєвою та її чоловіком велика різниця у віці, і вона старша. Але ж вік ніколи не був перепоною для кохання. Головне, щоб людям було комфортно одне з одним. І хоча раніше ведуча вважала, що зустрічатися з молодими хлопцями не зовсім її, то після того, як закохалася, її світогляд змінився. Тепер Надя дозволяє собі бути щасливою та експериментувати із зовнішністю.

Так, днями Матвєєва показала відео, де вона з фіолетовим волоссям реагує на вірш Кузьми Скрябіна. Можна було б подумати, що телеведуча вирішила кардинально змінити образ та омолодитися. Але це всього-на-всього маска в instagram, тому, не варто переживати за нові образи Наді, вона залишається такою ж стильною, як і була й на кардинальні зміни поки не наважується.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.