Стася Ровінська підняла архіиви та показала, як виглядала 7 років тому: світле боб-каре та чіткі вилиці

Стася Ровінська відома українська телеведуча, яка продовжує відомий акторський рід. Адже її мама – це відома акторка Сніжана Єгорова, яка, нині не бере участі у житті доньки.

Стася стала обличчям каналу 1+1 і в довоєнний час вона постійно розповідала глядачам, що відбувається в Україні та світі. Попри те, що її мама є відомою акторкою, Стася обрала для себе нішу журналіста. Тому, навіть без допомоги відомої матусі, змогла досягти успіху у кар’єрі.

Стася Ровінська

Як відомо, раніше Стася мала досить гарні та довірливі стосунки з зірковою мамою, адже вони жили в одній країні та завжди були одна для одної майже подругами. Тому довіра в їхніх стосунках завжди переважала. І Стася могла брати приклад з мами та навіть, хотіла бути схожою на неї. Адже Єгорова завжди була успішною, розсудливою та впевненою в собі.

Але в певний момент все дуже змінилося, думки доньки й матері почали розходитися, Єгорова змінила країну та світогляд її дуже притупився. А Стася тим часом розвивала свою телевізійну кар’єру в Україні. І її все влаштовувало. Та зараз же дівчина разом з родиною живе за кордоном. І цей переїзд, на жаль, був для неї вимушеним, оскільки в Україні почалась війна, і на нас напала саме росія, та країна, де зараз живе мама Ровінської.

Тому, тепер телевізійні будні Стася може лише згадувати, і саме про це їй час від часу нагадують соціальні мережі. Так, наприклад, днями ведуча виклала у сторіс в instagram фото-спогад, який повернув жінку аж на 7 років назад.

Спогади Стасі

На фото Стася ще була з вічно-модною стрижкою боб-каре у натуральному кольорі блонд. А також ведуча на старих фотографіях дуже худа, у неї навіть вилиці дуже сильно виділяються.

Та все є таки вона виглядає дуже гарно, як зараз, вже з доволі довгим волоссям, так і раніше з каре.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.