Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала високу моду: майка, пачка, кросівки і діадема (ФОТО)

Мода — це явище доволі нестабільне. Ледь не щодня популярні тренди змінюються зі швидкістю світла. Саме тому, йти в ногу із нею максимально складно.

Стиль — це поняття суб’єктивне та абстрактне. Для когось джинси та сорочка — це незмінний ідеал, а хтось скуповує купу речей, щоб повторювати образи із глянцевих журналів. Втім, справжнім талантом для людини є вміння віднайти свій власний особливий стиль. В українському шоу-бізнесі є чимало представників, які вирізняються своїм почуттям стилю. Однією із таких людей є учасниця “МастерШеф” Катерина Велика.

Найбагатша учасниця “МастерШеф”

Телевізійний проект “МастерШеф” дав старт кар’єрам чималої кількості талановитих кухарів. Катерина Велика стала однією із найяскравіших учасниць. Ще під час зйомок проекту вона запам’яталась глядачам своїми шикарними образами, макіяжем та зачісками. Навіть на кухні “МастерШеф” вона знаходила змогу зберігати свою витонченість та родзинку. Фішкою Катерини Великої стала вартість одягу, оскільки жінка віддає перевагу якісним брендовим речам. Про це вона неодноразово розповідала в інтерв’ю, а інші учасники по-доброму жартували

На своїй сторінці в Instagram кулінарка періодично публікує світлини зі своїми цікавими образами. Днями вона порадувала прихильників новим фото. На ньому Катерина показала своє вбрання для занять зумбою. Для цієї активності жінка обрала яскраво-синю майку, жовту об’ємну пачку, білі колготки та спортивні кросівки. Родзинкою її образу стала маленька діадема на голові.

В коментарях підписники Катерина були в захваті від її образу. Чимало людей підтримали її, і навіть назвали українською Леді Гагою. Для багатьох фанатів Велика є справжнім прикладом для наслідування та натхненницею. І це вкотре підтверджує, що креативність — це надзвичайно круто.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?