Вона перевершила навіть Тіну Кароль: як виглядає іноземка, з якою Дан Балан одружився та народив сина

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан завжди неохоче розповідає про своє особисте життя і усіма можливими способами приховує правду про своїх обраниць.

У часи, коли не було соціальних мереж, зіркам було набагато простіше будувати особисте життя. І хоча по їхнім п’ятам постійно ходили папараці, їм вдавалося приховати від них сенсацію. З нелегким життям знаменитостей Дан Балан знайомий з юності, адже на сцені виступає більше 20 років. І за цей час чоловік встиг побудувати не тільки успішну кар’єру, але й спробувати себе у якості батька та чоловіка.

Як виглядає іноземка, з якою Дан Балан одружився та народив сина

Дан Балан показав фото з маленькою блондинкою
Як виглядає іноземка, з якою Дан Балан одружився та народив сина

Так, Дан Балан ніколи не обговорює з пресою плітки про те, що колись він був одруженим. Однак, молдавські ЗМІ неодноразово пригадували про румунку, яка свого часу підкорила серце зірки. З моделлю Еллою Крупеніною Дан Балан нібито був у шлюбі впродовж 5 років.

Пара побралася на початку двотисячних і незабаром стала батьками. Подейкують, що у молодих людей з’явився син, якого назвали Аланом. Але на щасливе сімейне життя пара могла не розраховувати, адже у Балана був виснажливий гастрольний графік і він не міг приділяти час родині.

Дружина сильно ревнувала свого благовірного і з часом їхні стосунки остаточно зіпсувалися. Після розлучення жінка нібито разом з сином переїхала до Ізраїлю. А згодом у сім’ї стався випадок, який змусив Дана покинути все, скасувати концерт та прилетіти першим рейсом до колишньої дружини та спадкоємця. Елла намагалася піти з життя.

В мережі з’ясували, як виглядає колишня дружина Дана Балана

А от свою іншу обраницю Дан не приховував від журналістів. Мова йде про кращу подругу його сестри Христину Руссу, з якою він зустрічався аж 5 років. Подейкували, що молоді люди мають побратися, але натомість Дан не зміг дати дівчині більшого. Натомість їй постійно доводилося мати справу з журналістами, спростовувати новини та слідкувати за тим, що говориться в пресі.

Зараз Дан Балан, за офіційною версією самотній, і проживає в Сполучених Штатах Америки. Така віддаленість від своєї аудиторії дозволяє йому повністю приховати правду про своє особисте життя і жити на повну. Втім, Дан запевняє, що ніколи не був одруженим, але мріє колись все ж таки знайти собі дружину.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.