Світлий 3-поверховий котедж: Тіна Кароль показала апартаменти, в яких живе – розкішний спадок від колишнього?

Поп-діва сучасності Тіна Кароль з великою теплотою та ніжністю зберігає пам'ять про свого загиблого чоловіка Євгена Огіра. Жінка показала, в яких розкішних апартаментах проживає сама.

Багато років поспіль артистка слугує прикладом справжньої незламності та сили духу, адже пережити втрату близької людини, ладен далеко не кожен. Проте час лікує й рани, які здавалися такими болючими поступово здатні загоюватися, залишаючи свої сліди.

Творчість Тіни, як демонстрація та показ всього того, що зараз відбувається на душі та серці улюбленої виконавиці. Багато творчих робіт присвячені саме чоловіку Євгену Огіру, від якого має єдиного спадкоємця – сина Веніаміна. Хлопчик підріс та поступово у дорослому віці стає копією тата. Відомо, що поки єдиний та головний чоловік в житті співачки, живе у Великій Британії та вчиться в елітній школі Repton Preparatory School. Кароль бачиться та проводить час зі своїм синочком лише на канікулах.

Натомість, зіркова матуся активно продовжує свою творчу діяльність в Україні, допомагає коштами ЗСУ та організовує благодійні концерти країнами світу. Вона робить великий внесок задля перемоги нашої неньки. Проте в яких умовах живе зірка?

3-поверховий котедж Тіни Кароль

Так, стала відома досить цікава та ексклюзивна інформація, в яких умовах проживає популярна артистка України. Це вишуканий будинок зі своїми особливостями.

3-поверховий котедж Тіни Кароль

Свого часу, землю з 3-поверховою недобудовою в селі Зазим’я, що під Києвом придбав для неї її чоловік Євген Огір, як подарунок за народження синочка. Втім, облаштовувати своє гніздечко після смерті Євгена їй довелося самостійно.

3-поверховий котедж Тіни Кароль

Зараз співачка приховує свої апартаменти від сторонніх очей. Але із соціальних мереж можна роздивитися дещо цікаве. Тіна може похвалитися сучасними панорамними вікнами на кухні, кількома спальнями, тренажером, студією, де артистка займається вокалом та створенням нових шедеврів.

Апартаменти Тіни Кароль

Також гордістю є неймовірна озеленена прибудинкова територія, де наявні: лаундж-зона, басейн, мініфутбольне поле та навіть, на здивування прихильникам, свої городи, де власноруч порається в ньому сама. На радість очам видніється сад з магнолією, яку посад її синочок Веніамін.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.