Лавандові кюлоти і окуляри зварювальника: єдина онучка Софії Ротару показала нью-йоркську моду на собі

Софія Ротару має єдину онуку, яку батьки назвали на честь народної артистки. Тож, тепер у родині Ротару дві Софії, молодша та старша. Але якщо одна з них співачка, то інша модель.

Софія молода дівчина, яка живе у Нью-Йорку разом зі своїм коханим чоловіком. Соня професійна модель, тому, вона дуже стежить за своєю фігурою та за тим, що вона одягає, адже, по-перше, вона вже приклад для багатьох інших дівчат, а, по-друге, дівчина завжди має бути пильною, бо за життям моделей стежать так само пильно, як і за життям артистів.

Онучка Софії Ротару

Навіть попри те, що Соня живе в Америці, українським ЗМІ вона дуже цікава, оскільки є рідною та єдиною онучкою Софії Ротару. Тому, можна часто помітити заголовки з її ім’ям. Загалом ЗМІ цікавлять досить цікаві образи Софії, оскільки вона живе в США, а там зовсім інша мода.

Тобто, якщо наші жінки звикли всюди виряджатися, куди б вони не йшли, навіть у магазин через дорогу, бо в Америці все інакше, там жінки не надто переймаються про свій зовнішній вигляд. В Європі та Америці жінки навіть можуть піти кудись з невимитою головою, а про одяг взагалі можна промовчати. Хоча у фільмах та серіалах ми бачимо зовсім інших жінок, таких, на яких хочеться рівнятися.

Та все ж таки онучка Ротару українка, тому вона мислить як українська жінка, тобто, любить нарядитися, а оскільки вона модель, то ще й зробити гарні фото.

Так, наприклад, днями Соня показала ніжний та модний весняний образ. Дівчина вийшла на прогулянку у ліловому костюмі з брюками кюлотами, що не виходять з моди вже три сезони. Варто сказати, що цей ліловий колір дуже пасує дівчині. А також, в останньому образі Соні були круглі окуляри, які вже кілька років є трендовими, але пасують вони не всім, це треба враховувати.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?