Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

На момент знайомства з Тонею Матвієнком на шоу “Голос країни” у 2011 році, музикант Арсен Мірзоян із Запоріжжя був щасливо одружений з жінкою на ім’я Анна. На той час у пари росло двоє синів, проте це не зупинило артиста завести романтичні стосунки з дочкою легендарної української співачки.

Арсен Мірзоян з першою дружиною та дітьми
Арсен Мірзоян з першою дружиною та дітьми

До слова, Антоніна не одразу відповіла чоловікові взаємністю та якийсь час тримала його на відстані – вони разом виступали і просто дружили, але невдовзі все кардинально змінилося. Коли Тоня зрозуміла, що закохана, то вже нічого не могла з цім вдіяти. Арсен пішов із сім’ї та возз’єднався з коханою. Незабаром у них народилася донька, а згодом у 2017 році артисти зіграли гучне весілля.

Як зізнався Арсен в інтерв’ю Славі Дьоміну, перша дружина була дуже скривджена на нього і кілька років мали досить холодні стосунки. А як справи зараз? Так, 28 квітня на YouTube-каналі “Люкс ФМ” опублікували інтерв’ю Мірзояна, де він відповідає на 33 гострі питання, у тому числі і про стосунки з колишньою дружиною.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв'язок з колишньою і першою
Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою

Коли ведучий шоу Женя Фешак попросив Арсена оцінити спілкування з екс-дружиною за 10-бальною шкалою, музикант відповів, що ніколи це не розглядав у такому контексті та додав, що спілкується з Анною лише за допомогою текстових повідомлень на “дуже конкретні речі”.

“Без лірики, без води?” – Уточнив у співака журналіст, на що Мірзоян ствердно відповів “Так”.

Нагадаємо, що перша дружина Арсена Мірзояна зараз проживає в Німеччині разом із старшим сином Владом, якому вже виповнилося 20 років. 14-річний Артем, як відомо, мешкає з батьком в Україні. Що стосується Антоніни Матвієнко, то співачка стверджує, що має гарні стосунки з обома синами чоловіка. З колишньою дружиною Мірзояна вона не спілкується.

Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко з дочкою та сіном
Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко з дочкою та сіном

Схожі статті