Євген Клопотенко і Андре Тан випустили одяг із зображенням борщу: цінність страви в усіх проявах (ФОТО)

Українські страви мають особливе місце у серці українців і не тільки. Особливу увагу приділяють, звісно, борщу. Адже це суто українська страва, яку можна готувати за різними рецептурами.

Євгена Клопотенка вже багато років вважають королем борщу, оскільки він розробляє власні рецепти і знає їх безліч. Євген досліджує історію цієї страви та робить певні висновки заради того, щоб описати все це у своїх книгах. Клопотенко навіть об’їздив половину нашої прекрасної України у пошуках справжніх українських рецептів, можливо таких, яких загалом ніхто не знає і не готує і рецепти борщу також.

Колекція одягу з борщем

Ми всі звикли до того, що їжа – це просто їжа, але професіонали бачать у цьому культуру та певні традиції, без яких не обійтися. Для них кожна страва має характер, силу, сенс, а не просто смак. Саме тому, зараз дуже влучний час аби популяризувати все українське, в тому числі і культуру їжі.

Так, наприклад, дням відомий дизайнер Андре Тан разом з Євгеном Клопотенко презентували лімітовану колекцію футболок на честь борщу. Чоловіки створили серію патріотичних футболок, музою яких є український борщ.

У колекції створено три варіанти принти: борщ під рентгеном, поп-арт у дусі Енді Уорхола і борщ на разок значків Pantone. А особливістю колекції є бірка, ні якій написано рецепт сімейного борщу від Євгена Клопотенка.

Насправді це дуже нестандартна та цікава ідея, бо здається, такого проєкту ще не було ніде. Ця колекція одразу ж демонструє кілька речей:

  • патріотизм
  • національну єдність
  • любов до української кухні
  • відтворення національного коду у сучасних умовах
  • культуру української кухні.

Тож, ця колаборація точно буде популярною серед українців, і буде зовсім не дивно, якщо ці футболки з’являться й за кордоном.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?