Чокер з шипами, зухвалий макіяж і косуха: донька Ольги Сумської Тоня Паперна кардинально змінила імідж

Старша донька відомої акторки України Ольги Сумської Тоня Паперна продовжує жити на території російської федерації й показала себе в новому яскравому, екстравагантному образі.

Неодноразово артистка України, з чіткою громадянською позицією отримувала гнівні коментарі за свою доньку Тоню, яка на відміну від матері, продовжує мовчати за повномасштабну війну, яку розпочала росія. Жінка продовжує радіти безтурботному життю, відвідує світські заходи й ні словом не обмовилася за події на Батьківщині.

Ольга Сумська усіляко виправдовувала свою доньку, мовляв, що та дійсно переживає за долю своєї країни, але насправді все не так, як їй хотілося в це вірити, адже факти говорять зовсім інше.

Тоня Паперна
Тоня Паперна

Паперна офіційно заміжня, разом з чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем продовжують жити своєю сімейною буденністю в росії. Нещодавно закохана, подружня пара показалася публіці на прем’єрі серіалу режисера Федора Бондарчука, якого вважають путіністом. Таким чином, молоді люди підтримують творчість цієї “прекрасної” країни.

Зіркова матуся Паперної дуже переживає за все, що відбуваються навколо її старшої доньки. Сумська підтримує Україну й залишається проживати на рідній землі, водночас зазначила, що давно не бачила своїх онуків та саму Тоню.

Зміна іміджу Тоні Паперної

Дівчина любить гарно та розкішно виглядати. Цього разу представила публіці свій новий облік, який супроводжується дещо неординарним зовнішнім виглядом.

На новій світлині, яку опубліковувала у своєму Instagram-блозі, Тоня постала з яскравим макіяжем, який відразу підкреслює виразний погляд дівчини, чокером з шипами та чорною косухою. Такий образ може свідчити лише про кардинальні зміни та нинішній настрій, який захотілося передати через призму нестандартного вигляду.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна кардинально змінила імідж

Варто пам’ятати, що наші дії завжди матимуть наслідки. Тоня Паперна зробила свій вибір й тому, навряд чи її чекає на повернення додому народ України.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.