Надя Дорофєєва показала, як разом з Мішею Кацуріним готує романтичну вечерю: кулінари від Бога

Надя Дорофєєва молода, цікава та амбіційна артистка, яка, за довгі роки на сцені дуже полюбилася слухачам. Та оскільки Надія ще й активний громадський діяч, людей цікавлять не лише пісні артистки.

Оскільки Надя є досить публічною особистістю, то багатьох її прихильників цікавить її особисте життя. А воно у Дорофєєвої досить бурхливе, і останній рік це яскраво продемонстрував. Адже минулого лютого після 10-років життя з Вовою Дантесом зіркова пара прийняла рішення розлучитися, оскільки їхні стосунки переросли себе. Та їхнє кохання перетворилося з романтичного на дружнє.

Кацурін і Дорофєєва га кухні
Кацурін і Дорофєєва на кухні

Але довго самотньою співачка не була, оскільки майже одразу вступила у стосунки з другом родини Михайлом Кацуріним. Спочатку стосунки Наді та Міші шокували всю країну, і до речі ця новина багатьох відволікла від війни та показала, що кохання живе й під кулями. Але через свої почуття одне до одного вони отримали на свою адресу багато хейту. Та варто сказати, що вони все витримали дуже гідно.

Звичайно було багато питань, на які Дорофєєва не збиралась відповідати, тому, разом з нареченим вони записали пісню, яка мала б дати відповідь на всі хвилюючі питання прихильників та хейтерів.

Та зараз парі все одно, що про них думають, адже Надія та Михайло активно демонструють свої стосунки, романтичні вечері, прогулянки та інше. Так, наприклад, днями Дорофєєва показала, як вони разом з Мішею готують романтичну вечерю.

Вечеря Наді та Міші
Вечеря Наді та Міші

Співачка змонтувала відео з етапами приготування риби та гарніру. Така вечеря точно не гірша за ресторанні справи, адже лосось неможливо приготувати несмачно. Тому, їжа їм точно сподобалась. А от спільний процес, як відомо, зближує людей, а особливо молоді пари, яким варто знаходити спільну мову та компроміси.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.