Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Іван Козир показав несподіване фото з Ольгою Мартиновською: “Як вам?”

Із кожним сезоном кулінарного проекту "МастерШеф" в українському медіапросторі з'являється все більше нових талановитих людей. Деякі із них запам'ятовуються аудиторії найбільше.

Дуже важко уявити українське телебачення без проекту “МастерШеф”. Це шоу виходить в ефір більше десяти років. Перший випуск “Мастершеф” був відзнятий ще в далекому 2011 році. За таку значну історію існування було створено чимало форматів цього проекту. Наприклад, існує 11 сезонів для кулінарів аматорів, два сезони із дітьми, один сезон із підлітками, чотири сезони із професійними шефами, одна битва сезонів та один сезон із зірковими гостями.

Наразі в ефір виходить четвертий сезон “МастерШеф. Професіонали”. Втім, вже зараз у деяких учасників сформувалась чимала фанатська база. Одним із них є су-шеф Іван Козир.

Шлях Івана Козиря на проекті

Іван Козир — це учасник “МастерШеф. Професіонали-4”. Однак, чоловік не вперше з’явився на кухні проекту, оскільки дійшов аж до восьмого ефіру десятого сезону “МастерШеф” аматори. До участі в шоу він займався паверліфтингом та тренерством. Найбільше Іван спеціалізується на роботі із м’ясом, та навіть має власний цех з виробництва в’яленого м’яса.

На відборі до “Професіоналів” чоловік розповів, що працює су-шефом в ресторані. Після початку повномасштабного вторгнення росії він активно займався волонтерсвтом та готував страви для військових, переселенців та дитячих садків.

Нещодавно Іван Козир на своїй сторінці в Instagram поділився зі своїми підписниками світлиною із суддею “МастерШеф” Ольгою Мартиновською та іншими учасницями проекту — Поліною Клименко та Анастасією Шевченко. На фото кулінари вдягнені в білі кітелі та готуються до зйомок нового випуску.

В коментарях під публікацією прихильники закидали Козиря компліментами. Одна із підписниць написала Іванові так:

“Вами Ваня я ж кожним разом все більше і більше пишаюся і ви з кожним разом дивуєте. Хочу побажати лише перемоги!!!”

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.